Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parodie na KUNG - FU filmy, jaká tu ještě nebyla! Autoři sestříhali dohromady dva hongkongské bojové filmy a nově natočené scény s novými postavami a dialogy. Původní postavy tak říkají úplně jiné věci a vás čeká skutečně pořádná zábava! Film Kung prásk smrtonosná smrt nepostrádá typický scénář - legendární válečník, zvaný "Vyvolený", chce pomstít SMRT své rodiny, a tak se vydává na cestu přes celou zemi, aby našel vraha. Nechybí ani pořádná akce a neuvěřitelné efekty. Vše je ale trochu jinak - a vás nepřejde smích od samého začátku až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

ElisD 

všechny recenze uživatele

Až na to, že některé komentáře (a trapné hlasy v dabingu) to byla děsná prča, na vyčištění hlavy top ten. Jak nalezla žena kutálející se dítě na začátku, to jsem dostala záchvat smíchu, taky jak mistr něco vysvětluje druhému starochovi a ten přikyvuje, přikyvuje - "chápeš?" - přikyvuje... "ne". To se nedá popsat. Po dlouhé době jsem málem umřela smíchy. ()

Naushika. 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem toužila vidět kvůli tomu názvu, který jsem už před kdoví kolika lety někde zahlédla. Dočkala jsem se, před pár dny na Prima Cool. Supertrapárna. Nicméně některé scény a hlášky mě dostávaly do kolen. Točím si řetězem, točím si řetězem... My jsme břichomluvci, cvičíme každý den. Já nesu vědro a on nese papír... Tak co, jak se ti líbil můj útok hlavou do nohy?! Hmmm, tygr! Tygr. Tygr... tygr hmmm. Pták. Hmm. Ptáček... Ač dementní a od půlky téměř nesnesitelné, mělo to i něco do sebe a docela jsem se zasmála. ()

Reklama

Krosmen 

všechny recenze uživatele

Tenhle film budete buď milovat a nebo nenávidět. Já patřím k první skupině a proto už u mě zdomácněly repliky z českého dabingu jako iu iu iu iu a že něco je "špatzlé".Film sám má základní osu většiny akčňáků a mnohdy i seriálů a klišé je tady opravdu na desítky. Nicméně tenhle kousek se rozhodně nebere vážně a stejně je potřeba ho i brát. Nejdřív jsem ho řadil k průměru, ale když ho občas zahlédnu v programu určitě mu pár chvilek věnuji a tak u mě zraje jak víno. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Neskutečná pitomost, která se od jiných neskutečných pitomostí liší tím, že je neskutečnou pitomostí úmyslně, což jí škodí, neboť od úmyslně neskutečné pitomosti by člověk čekal více zábavy než od neúmyslně neskutečné pitomosti. Zpracování je - velice, převelice mírně řečeno - amatérské. Steve Oedekerk ví o natáčení filmů asi tolik, co já o pěstování macešek, není divu, že mu vyklíčil podobný hybrid, označitelný za film v pravém slova smyslu možná tak po dvou litrech fernetu. Z části (z podstatné části) "to" tvoří scény z klasických kung-fu filmů. Scény, které byly bezostyšně ukradené a Oedekerkem brutálně znásilněné. Srandovní dabing vážných filmů je fajn, stačí znát originál a sebeimbecilnější vtípek vás hned pobaví jako máloco. Jenže kolik lidí zná zde zesměšňované kousky? Je pochopitelné, že Asiat mluvící hlasem á la Truman Capote pobaví každého, ale nikdy nemůžete spoléhat pouze na takto přízemní druh humoru. Tedy, můžete, ale pak musíte počítat s označením "vysmahlé hovado bez špetky dobrého vkusu" nebo něco v tom smyslu. Pokud se fajnově ztřískáte a budete vědět, do čeho jdete, možná vás Smrtonosná smrt pobaví, ale uvažte sami, jestli vám to stojí za peníze investované do alkoholu či jiných látek s degenerativními účinky. BTW, kung-fu kráva rulezz!! 35% Zajímavé komentáře: Visáč, lennyd, MRK ()

Bohulib 

všechny recenze uživatele

Hned ze začátku na nás vykoukne jedno filmové klišé - osiřelého vyvoleného dítěte se ujme cizí dobrá žena - aby bylo toto klišé vzápětí rozmláceno o šutry při dalším kutálení ze svahu po něžném: "Pá, pá!" Řehtal jsem se jako kůň. Škoda, že podobných geniálních fórů tam bylo jen pár. Český one-man dabing se mi moc nelíbil a ani bojová kráva mě za srdce nevzala. Celkově průměr. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích běží fiktivní trailer na pokračování filmu, Kung Pow 2 ! Tongue Of Fury, který je však vytvořen z vystříhaných scén. (Lumberjack)
  • Původní scény jsou z filmu Tiger & Crane Fists (1976), režisér Steve Oedekerk jej sestříhal, dotočil nové scény a vytvořil originální a nesouvisející film. (Lumberjack)
  • Steve Oedekerk namluvil všechny dabované postavy kromě Whoa. (Dreadd)

Reklama

Reklama