Reklama

Reklama

Kulky spravedlnosti

(festivalový název)
  • Kazachstán Bullets of Justice
Trailer 1

Obsahy(1)

Kazachstánský horor s Dannym Trejem v jedné z hlavních rolí? Ano, prosím! Tohle je opravdu něco pro všechny fanoušky bizáru. Představte si USA zmítané třetí světovou válkou. Americká vláda ze zoufalství vymyslí program na výrobu supervojáků a zkouší propojit lidskou a prasečí DNA. Šílený experiment se zdaří… tak napůl. O 30 let později společnost ovládají tzv. Rypáci, speciální druh mutantů, který „obyčejné“ lidi pěstuje jako potravu. Hrstka odvážných přeživších vytvořila odboj, který se z posledních sil snaží nový světový řád zvrátit. Ukrytí v protiatomovém bunkru se nezdolní bojovníci pokouší přijít na to, co Rypákům dodává sílu, aby mohli zasadit finální úder. (Future Gate)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (72)

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Kulky tvůrců nesnažily do filmu nacpat kde co, čímž je to místy pěkná zmatlanina, mohl to být naprosto geniální úlet a nominant na jasnou kultovku, páč kazašsko-bulharská 80. VHS produkce na to jde zostra a lidstvo zkřížený po 3. sv. v. s prasaty přichází s naprosto ultimátní podívanou hodnou Otrlého diváka. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Už se vám někdy stalo, že jste vstoupili na kluzkou podlahu, podjely vám nohy a vy jste letěli aniž by jste mohli cokoliv dělat než vykuleně zírat? Tak podobně se budete cítit u této Bulharsko - Kazachstánské koprodukční záležitosti. A upozorňuji, že i ten dopad bude pořádně tvrdý. Na jednu stranu je tahle šílenost někde v úrovni déček, protože na béčko to nemá. Na stranu druhou je to geniální. Film si dělá srandu prakcicky ze všeho a nejvíce právě z jednotlivých žánrů, které se někdy berou zatraceně vážně. Tady v podstatě můžete čekat cokoliv a také lecos se vám z toho splní. Fascinujícího tam bylo nespočet, ale mne dost pobavilo to pomalé vybalování hlavy z báglu a pak to rozvazování igeliťáku... A taky asi přehodnotím svůj negativní postoj k fousatým kočkám i k protokolům :-). Ne asi jsem nepochopil všechno, ale celej film jsem se usmíval nad tím jaký je to úlet. Záležitost natočená čistě pro radost a snad až schválně místy tak blbě. Třeba parta nasedá do vrtulníku a pak je na něj několik záběrů jak letí. Jenže každej záběr je to jinej stroj! Nejdřív Sea Stallion, pak Mi8 a nakonec Blackhawk... To přeci nemohlo uniknout, to musel být záměr :-). Dávám za 4 dodávky čerstvého masa matce a jdu si zapařit Duke Nukem 3D. Dostal jsem strašnou chuť postřílet pár prasat! * * * * ()

Reklama

oLí odpad!

všechny recenze uživatele

Ty jo ! To je tak strašně vtipně šílenej parodickej trash, až jsem se za břicho popadal ! Bennedict Asshole! Holka s knírkem! A ten model Rafael, ještě teď mě bolí bránice z toho jaký fórky k popukání si na mě tvůrci připravili. Ok ten námět s prasatama a Danny Trejo mě docela nalákal, ale je to totální sračka, bohužel z ranku těch zoufale nezábavnejch totálních sraček. Ale když vidím ta hodnocení - budiž, celkem si to svý diváky asi našlo, ale to i Jaromír Soukup a Soudkyně Barbara. Za mě teda zlatej ( i když pořád nedotaženej ) Iron Sky a snad vše zfilmovaný dle fake trailerů k Tarantino&Rodriguez Grindhousu by tomuhle nakopalo prdel. 0/10 a sračka roku snad hned zkraje zamnou. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Na tento film som sa tešil riadne, no po pozretí teda neviem, či to za to stálo. Ako ten spomínaný "úlet" je to akceptovateľné a aspoň musím uznať, že to miestami celkom srší nápadmi. Akurát je to celé tak strašne debilná blbosť, že keby ma to niekto chcel prinútiť pozerať znova, rovno by som ho kopol do prdele. Za celkom schopnú mieru krvi, gore, akcie, masiek či ľahkého porna tomu dám aspoň ten priemer. Či ma to ale bavilo je druhá vec - mám totiž radšej horory, ktoré aspoň trochu dávajú zmysel. Podľa mňa je to vychválené až príliš, a nemám celkom jasno v tom, prečo. Čakal som omnoho nechutnejší a brutálnejší extrém, toto bolo len také neškodné odstreľovanie prasiatok. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nebyla to taková prdel, jak jsem čekal, na druhou stranu to byla přesně taková píčovina (v dobrém), jak jsem čekal. Bohužel to bylo velmi nevyrovnané, místy paráda, jindy zase debilní, vtipná scéna a vzápětí nepochopitelný střih... Každopádně ale nelituji stráveného času, něco takového se jen tak nevidí. 70% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (1)

  • Film byl původně natočen v roce 2017 jako pilotní díl seriálu, po přehodnocení konceptu byl nakonec rozšířen na celovečerní film s premiérou na londýnském filmovém festivalu FrightFest 23. srpna 2019. (pornogrind)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama