Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pořád tytéž jména, která se podíleli na mnoha jiných seriálech napříč žánry, makali i na V.I.P. vraždy. Je to opravdu hodně špatný seriál, kterému vévodí především příšerný scénář. Ten dělá z policistů naprosté, ale opravdu totální idioty. Bez paní spisovatelky, která de facto rozlouskne každý zločin by nejspíš nic nevyřešili. Ta je navíc otravná a plete se jim do práce. A co je nejvíc do nebe volající, ona je přítomna i policejní zásahům a klidně vleze do budovy ačkoli se v ní střílí. Že jsou pak zabíjeny jen celebrity nebo známé osobnosti už je tak nějak k přehlédnutí. Zločin vlastně ani nemá být důmyslný, hlavně, že je v něm někdo známý. V druhé sérii je vliv paní spisovatelky již lehce umírněn, ale jinak to chce opravdu pevné nervy sledovat téměř sedmadvacet téměř hodinových epizod v němž se odborníci místy chovají jako amatéři. ()

timichal odpad!

všechny recenze uživatele

"Ahoj, všimli jsme si, že už asi šest let dáváme Castla a má to úspěch, co kdybysme to vykradli, akorát Castle bude ženská a nikdo tam nebude umět hrát a strašně přepálíme barvy a napíšeme dialogy jako po lobotomii a hlavní hrdinka bude kráva a napětí mezi ústřední dvojicí vůbec nebude fungovat?" Zlatej Doktor Martin. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Smutný příklad toho, když se dvě piče (scenáristky) a jeden čurák (režisér) dostanou k péru (pomůcka na psaní, též hovorově pyj) a vagině (kamera v Česku). Zahodit, smazat, spálit! Zkrátka zapomenout, že něco pod názvem V.I.P. vraždy existuje. Opravdu impresivní seriál, který vás inspiruje k tomu, jak správně zabít televizi. A pak být vyšetřován Patrikem Dělohou a Soňou Noklitorisovou. 0% ()

Missi84 odpad!

všechny recenze uživatele

Jasně, není to nic světoborného, některé scény, dialogy a dokonce i postavy jsou kapánek přitažené za vlasy, ale postupně si na styl zvykám. Je škoda, že seriál připomíná tucet dalších, převážně amerických seriálů, a není něčím originální, ale v porovnání s jinými českými seriály s detektivní/kriminální tématikou, se jedná o docela povedené zpracování. Uvidíme, jak se bude vyvíjet. - Tak jo - změna hodnocení. Myslela jsem si, že osmý díl byl hrozný, navíc okopírovaný z Castla, ale devátý to naprosto předčil. Ubírám dvě hvězdičky a řadím mezi odpad. Bohužel chybí originalita. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Pozor, vztahovky už asi nefrčí, tak budeme fušovat do detektivek, přece na to máme, ne? Sorry holky, fakt nemáte! Navrhuji sloučit VIP vraždy s Top star magazínem a pro každý díl zajistit když ne vraždu tak aspoň pár facek nějaké "selebritě", ať se ten smradlavý rybníček nenažraných otlemů s hypotékami aspoň trochu pročistí. A začněte prosím Kohákem, ten soutěží s Kostkovou o titul nejprofláknutější selebrity u nás, ale ona se aspoň češe a holí..... ()

Galerie (381)

Zajímavosti (3)

  • Vždy před scénami z kanceláře vyšetřovatelů je záběr na policejní budovu, jež má vyklápěcí okna. Při záběrech z kanceláře jsou ale vidět klasická okna, otevírající se do stran. Scény jsou tedy natáčeny jinde. (rakovnik)

Reklama

Reklama