Reklama

Reklama

Batman a Harley Quinn

  • USA Batman and Harley Quinn (více)
Trailer

Když se dvojice ničemů Poison Ivy a Jason Woodrue přezdívaný Floronic Man vloupá do laboratoří S.T.A.R. Labs a ukradne tajnou složku, zločin a anarchie jako by dostaly zelenou. Na případu sice pracují Dark Knight a Nightwing, jenže musí vsadit na jednu divokou kartu: Harley Quinn! A tak Harley, nedávno propuštěná z ústavu Arkham Asylum, která se snaží zbavit se nálepky superzločince, znovu oblékne kostým a spustí svou vyřídilku. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3,5milióna║ Do kelu!!! To ako vážne tieto animáky s ľahkým nádychom erotiky sa točia ako ešte pre decká? No fúha. Troška silná káva. Osem ročná neter si pri to sama zakrývala oči. Ono sa na to pekne pozerá ale odtiaľ potiaľ :D kám to všetko smeruje? O tom bare kde mali medzi zástavku škoda hovoriť. /60%/ ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Batman se vrací animací zpět ke starším kouskům, za mě nepochopitelné, ale budiž. Tlačení Harley za každou cenu se mi příčí, nicméně v tomto filmu je určitým oživením. Vtípky, jakási komičnost kolem Harley vychází tak na půl a určitým způsobem ubírá na napětí, včetně slabé akce, které je velmi málo. Když fanoušci remcali nad mladičkým Robinem, mladými Titány, tak tato cesta vtipem, odlehčením moc nefunguje. Za mě průměr......5/10 ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se přiznaná skoro-až-parodie vyhnula tuctovému, trapnému příběhu – "zelení" superpadouši chtějí smrtelným virem vyhladit veškerou faunu, muhahaha! Zábavně pošahaná Harley Quinn, která pro sexuální narážky či kanálové vtípky nechodila daleko, se totiž v týmu s Batmanem a Nightwingem (s tím se rovnou hned vyspala) neztratila a pěkně rozproudila. Ovšem i kvůli slabé animaci (byť ve stylovém, "cartoonovém" designu Bruce Timma) jsem se celkově spíše nudil. 5/10 ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Príjemná light variácia na klasickú Animated Series, ktorej vadou je vlastne len trápna prdiaca scéna a následná pasáž v bare. Inak je to priamočiara atmosférická jednohubka ako z čias pred refreshom so Superman: Doomsday. Vizuál je krásny, dabing presný, hlášky skvelé a príbeh je príjemne over-the top. Určite lepšie ako väčšina ultra-vážne sa tváriach akčných DCUAO filmov z posledných rokov. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Neco mezi 3 a 4*...70%. Hlavne kvuli nevyvazenosti. Nektere momenty jsou super, nektere rezijne zbytecne. Napr. jsou tu pevecka cisla, coz by samo o sobe nevadilo, jenze jsou skoro v delce normalniho klipu, cili ve filmu pusobi zdlouhave :( Take samotna zapletka s Poison Ivy a Jason Woodruem (vzhledove podobny Swamp Thingovi) neni az takova pecka. Vse je zalozeno na tom, ze Ivy je byvala kamoska byvale kriminalnice Harley. A i kdyz je Batman s Nightwingem silna dvojka, v tomhle pripade se bez pomoci Harley Quinn neobejdou. Scenaristicky je to misty spravne strelene a silene, vcetne fajn humoru, ktery odpovida Harleyine naturelu. Navic se tvurci neboji ani lehke erotiky, coz kvituju. Objevi se i zmineny Swamp Thing, ale opet je to slaba a vpodstate "eh" scena. Graficky zvolili autori styl podobny devadesatkovemu Batman Animated Series, coz nebyl az tak spatny napad, jak se na prvni pohled zdalo. Celkove urcite nadprumer, ale nektere sceny mohly byt rezijne lip zvladnuty... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • O animaci se postaralo jihokorejské studio DR Movie. (fiLLthe3DD)
  • V baru, kde zpívá Harley karakoe, jsou dva chlapíci oblečení jako stoupenci Catwomen z filmu Batman (1966). (Puxina)
  • Rozpočet činil 3,5 milionu amerických dolarů – prodejem nosičů (DVD a Blu-ray) snímek vydělal lehce přes 2 miliony. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama