Reklama

Reklama

Keegan-Michael Key a Jordan Peele alias mimořádně populární komediální dvojka se představí v rolích bratranců Clarence a Rella, kteří sice žijí ve městě, ale nemají ponětí, jak to v něm chodí. Když se Rellovo milované koťátko Keanu stane obětí únosu, začne se tahle beznadějná dvojice - ve snaze proniknout do pouličního gangu a získat milovaného mazlíčka zpět - vydávat za nemilosrdné zabijáky. Neuvěřitelně roztomilé koťátko se ovšem stane natolik oblíbeným, že boj o jeho přízeň přeroste ve válku gangů, takže naši dva bezděční hrdinové musí vzít zákon do svých rukou. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (71)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno moc mě to nebavilo. To koťátko je každopádně luxusní a hlavně za něj dávám ty 2* i když je na scéně jenom okrajově. Zbytek je nuda a křeč. Mě holt tenhle styl humoru kde každá druhá hláška obsahuje slovo negře, až na výjimky moc nebere. Hlavní hrdinové se jakože snaží furt hrozně cool hláškovat, ale moje sympatie si nezískali. Překvapí snad jenom pár celkem drsně odpravených postav střelnými zbraněmi, ale ani to mě nestrhlo. Ps : Pokud nemáte rádi kočky či dokonce zastáváte názor, že mačky jsou zlo, vyhněte se tomu.30% ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

Normálně bych se na takovou komedii nedívala, ale jako kočičí máma jsem do toho ze zvědavosti šla. Ano, kočička, byť je to to, oč v celém filmu na první dobrou běží, se tam objevuje minimálně, ale stojí to za to. Za normálních okolnosti, pokud bych se na film tedy dívala, bych dala hezké tři hvězdy. Kvůli kočičce a tomu, že jsem se na film dívala, dodívala se na něj a ještě mě scénář na konci dokázal překvapit, nemůžu jinak než dát hvězdy 4 :) ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Zase případ, kdy musím chválit především tvůrce traileru, protože ten fungoval velice dobře... bohužel tomu tak nebylo u samotného filmu. Roztomiloučká čičina se objevuje minimálně a vlastně ona sama nic zvláštního nedělá, jen je prostě roztomilá. Nejhorší ale je, že i přes to byly záběry a scénky s ní ty nejlepší. Zbytek byla omáčka zvláštního negro-cool-zabijáckýho humoru, který mě moc nebral. A nezachránil to ani zvrat na konci. Díky díky díky alespoň za toho umačkáníhodného kocourka. Nic víc mě totiž u filmu nedrželo. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Občas mám pocit, že na tejto stránke sú niektoré filmy maximálne podhodnotené, a iné zase naopak. "Keanu" pre mňa patrí do kategórie tých podhodnotených. Musím povedať, že už dávno som sa tak dobre nezasmial. Príbeh je správne ujetý ale nikdy nie je podľa mňa postavený na hlavu, alebo príliš stupídny, postavy a ich konanie je prirodzené a všetky scénky podľa mňa plynú správne samé od seba a fungujú. A tak by to v dobrom filme malo byť. Občas je to možno trošku mimo, ale zase je tu veľa scénok, kde som sa bavil tak, ako dávno nie. Plus Keanu alebo Iglesias alebo New Jack (ako chcete) je jedno skutočne zlaté krásne mačiatko, ktoré si proste nedá neobľúbiť. Celkovo by som povedal, že ak chcete dobrú dávku dobrej zábavy so schopným humorom, tak "Keanu" rozhodne stojí za to vidieť. A myslím si, že by som sa pokojne k filmu aj opätovne vrátil. Vtipné komédie z Ameriky sa totiž rodia veľmi zriedkavo a treba to aj patrične oceniť. Hodnotenie: B+ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Asi žádný krátký skeč jsem od Keye a Peela neviděl, o to více mě však překvapilo, že cca v první půlhodince jsem se dobře bavil. Úvodní a závěrečná sekvence je v korespondenci s líbivou skladbou naprosto perfektní a jediné, na čem tohle duo ztroskotalo, je holt formát celovečerního filmu, které nebylo možné řádně vyplnit vtipnými gagy po celých 90 minut. I tak ale překvapivě lepší, než jsem jen mohl doufat PS : má to potitulkovou scénu...6/10 ()

Galerie (40)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 13. března 2016 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (ČSFD)
  • Po závěrečných titulkách přijde ještě jedna scéna. (kellne)

Reklama

Reklama