Reklama

Reklama

Nicota

(festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Počas nočnej zmeny nájde Daniel (Aaron Poole) zraneného chlapa a ihneď sa ho snaží dostať do nemocnice. Tých v okolí nie je mnoho, takže musí využiť tú, ktorá má byť čoskoro uzatvorená. Po príchode na miesto však zisťuje, že pacienti s personálom sa ocitli pod útokom monštier a aj keby chceli uniknúť, čakajú na nich vonku členovia neznámeho kultu s dýkami v rukách. (Marceloo)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (188)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřícně sme se se starou na sebe koukali, kolik % že tu dosahuje tahle vypatlaná sračka. Začátek by ještě ušel a byl bych ochotný možná akceptovat rádoby poctu Barkerovi a filmům jako Phantasm a Hellraiser, ale jakmile se na scéně objeví první příšera šel jsem smíchy do kolen a to nepočítám ty tragický herecký výkony, příšerný efekty a desing monster, nebo provařenou a neskutečně stupidní pointu a místo pocty tu máte ubohou vykrádačku bez špetky osobitosti nebo snad režisérského umu. Neskutečný odpad.0%. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ale hovno leda! Tady se zase sešel kinosál odborníků. The Void sice není uhlazenou hororovou podívanou, na jakou je divák zvyklý od Wana a těch dalších, ale sere na to pes, když se jedná o největší oplzlounskej ples příšer od Frankensteinovy armády. Letos zatím jeden z nejlepších kusů. Palec hore za na uzdě udrženej splatter. 75% ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Sympatická záležitost která čerpá z Lovecraftovských motivů a po technické stránce je jakousi poklonou carpenterovu The Thing... Problém je v tom, že vůbec neumí vykreslit postavy. Tím pádem s nimi nemůže ani rozumně pracovat. Divák se nemůže identifikovat, je od toho všeho odtržen a sleduje pak jen figurky které tak trochu chaoticky a lehce hystericky běhají odnikud nikam.... Nevím no...Rád bych dal více ale nemůžu protože tohle je sice sympatický, ale né dobrý film :/ ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

The Void není vůbec špatný sci-fi atmosférický horor, ale měl jsem obrovské očekávání. To se podařilo bohužel naplnit tak z půlky. I přes zručně zmáknutou technickou stránku, která sází na poctivé chuťovky vytvořené přímo na place bez přehnaného CGI, maličko klopýtá příběh. Nepřišlo mi, že by tolik vtáhl do multidimenzionálního Lovecraftovsky laděného tématu plné zmutovaných patvarů s hbitými chapadly. Při sledování mi naskakovaly bizarní výjevy podobně jako v Carpenterově Věci anebo více béčkově laděného Ze záhrobí, které z Lovecraftova pera přímo vychází. Možná by to chtělo dát The Void ještě další šanci, ale takhle na první dobrou jsem nebyl sestřelen, natož unesen slizkými chapadly do jiného vesmíru. Prozatím slušný průměr. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco ve stylu The Thing, jenže tohle bylo krapet jiné. Našlo se tu pár okamžiků, které vypadaly velice dobře, ale některé zrůdičky na druhou stranu tak hrůzostrašné nebyly, ale nápad s vyšším já, nebo jak to nazvat, byl zajimavý. Náplň zdejšího obsahu neodpovídá tomu, co se odehrává ve filmu! Žádná vesmírná monstra tam nepřilétla. :D ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. září 2016 na filmovém festivalu Fantastic Fest. (Homerking)
  • Natáčelo se v kanadském městě Sault Ste Marie. (Homerking)

Reklama

Reklama