Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

Figu 

všechny recenze uživatele

Bruci, Bruci... Hele na rovinu, je lepší hrát možná miniroličky hlavních grázlů v ušmudlaných béčkách, než se nahej promenádovat po Kalifornských ulicích s pistolí na věnci. Navíc i to, že si myslíš, že na ty mladý holky bereš a můžeš s nima stále i po 60ce divočit v pelechu, to už mi i v tomhle bijáku přijde opravdu směšný! A to, že ze sebe dělá Momoa drsnýho vola a Goodman hloupýho blbce tomu určitě taky nepřidalo. Ani nevím proč dávám 3 hvězdy?... Možná proto, že jsi byl, jseš a vždycky budeš moje jednička a fandím ti! Ale tomuto druhu "zábavy a umění" se prosím už vyhýbej! Díky. 50% ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Dle zdejšího hodnocení jsem čekal nějaký těžký průměr, ale dostalo se mi velmi zábavného kousku, který se nebere vážně - Willis jako by se vrátil  do komediálních dob své největší slávy ve Smrtonosné pasti či Posledním skautovi. Věřím tomu, že i ostatní si své role velmi užili, zvláště Jason Momoa roli gangstera. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Na hranici trapnosti podobně jako nedávnej All Nighter. Sled špatně sestříhanejch scén kterej dává dohromady naprosto stupidní děj. Bruce Willis pokračuje ve svým céčkovým video-hereckým standartu, už musí brát i filmy kde jezdí nahatej na skateboardu nebo běhá převlečenej za ženskou. Jó i takhle můžou hvězdy skončit. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Perfektne odľahčená akčná komédia a pre mňa určite najlepšia Willisovka za posledné roky. Zábavné, nenútené, s nadhľadom natočené a s Bruceom, ktorého to zrejme po čase bavilo a svojim výkonom sa akoby vrátil ku svojim komediálnym 8O´s začiatkom v Moonlightingu. A v podstate tu valia všetci - Goodman, Middleditch či Momoa... Čakal som, že to bude dobré, no nakoniec mi to sadlo absolútne. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nahý šedesátiletý Bruce na skejtu se zadkem, který mu může kdejaký třicátník závidět (za předpokladu, že byl opravdu jeho), nebo v dámských šatech s rtěnkou a parukou, opravdu baví. Mám ráda, když si dokáží herci i v tolika letech dělat ze sebe srandu :o) Tenkrát v Kaliifornii je asi parodie na komedii, kde hlavním dějem je zachránit psa. Takže ideální film pro mě, který je k tomu docela vtipný. Ale nehledejte pod tím žádný sofistikovaný humor, prostě oddychová sranda pro nenáročné odpoledne. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Jason Momoa hraje postavu, která si říká Spyder. Několikrát je řečeno, že je to Spyder s ypsylon. Nicméně v závěrečných titulcích je napsáno Spider s měkkým i. (J.Cobra)
  • Jedného z osobných strážcov si zahral aj Tyron Woodley, šampión UFC vo Welterovej váhe. (Patrik200s)
  • Natáčení začalo 29. června 2015. Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama