Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie je typická městská singl. Pracuje sice jako úspěšná televizní moderátorka, ale ve vztazích má dar přitahovat samé blbce. Naopak její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Právě kvůli tomu Marie přijíždí po dlouhé době za rodinou na návštěvu do své rodné vesničky. Doma potkává svou dávnou lásku, Jiřího. Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí a skončí spolu v posteli. Jenže celá věc má jeden velký háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (232)

dee.n 

všechny recenze uživatele

Velmi překvapivě to nebylo až tak zlé. Film hodnotím v rámci žánru: Česká komedie současnosti. A tam si ty tři hvězdy asi opravdu zaslouží. Ano bylo to chvilkama hloupé, místy velmi velmi naivní a nerealistické, konec pak už vysloveně stupidní. Ale je to film s poměrně solidním a symaptickým hereckým obsazením - Anna Polívková, Bob Klepl, Jaroslav Plesl, tihle všichni dělají snímek koukatelnou a pohodovou komedií. Aneb má očekávání byla tak malá, že film mohl v podstatě jen mile překvapit. ()

mr.cartman 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu čest vidět v předpremiéře o den dříve v Lucerně a očekávání jsem neměl žádné, trochu jsem se i bál, že to bude stát za prd, ale opak byl pravdou. Když však vidím Polívkovou, okamžitě si film spojím s Účastníky zájezdu, kteří také nebyli špatní. Herecké obsazení vůbec není špatné, děj je méně předvídatelný, než by se dalo čekat (i když všem je jasné jak to nakonec dopadne) a určitě se pobavíte. Asi to není na to, vidět film vícekrát, ale za shlédnutí 100 % stojí. Na začátku mě tedy mírně otravoval všudepřítomný Product placement, ale jakmile si Polívková nechá zaparkovat super auto z "Áček", tak už je klid. Dále co neumíme, tak je rozhodně hrát ve filmu jiný pořad (pořad pro kutily), tyto části mi přišli trapnější a možná i zbytečný, ale určitě na to dnes (26.4.2018) jděte! ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Velice jednoduše napsaný příběh o chlapovi (Jaroslav Plesl), který se má ženit, ale v hlavě má pořád svoji bývalou lásku (Anna Polívková), což je mimo jiné sestra jeho nastávající (Ester Geislerová). Aby toho nebylo málo, tak ještě Polívková má svýho milence Jana Dolanského. Ten námět je skutečně jednoduchý a film je stejně tak natočený. Na druhou stranu je to zároveň pohodový film, u kterého nemusíte na nic myslet. Snad až na tu závěrečnou scénu před oltářem. Mě přišla strašně až moc hloupě a naivně zahraná. Naopak mě mile překvapila Bohumil Klepl coby milovník kapely Brutus a velký sběratel plastových kelímků od piva z jejich koncertů. [4241. hodnocení, 202. komentář, 47%] ()

marusshhka 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný dojem z filmu, Polívková je zde snad jediná dobrá, ale úplně mi neladí s postavou, kterou hraje. Její vyvolený mi nepřišel ani trochu charismatický. A háčků měl film víc, každý zde spí s každým a je to úplně v pořádku, protože je to jen úlet, který nic neznamená. Navíc ten závěr... Ach jo. ()

adelina8 

všechny recenze uživatele

Proč herci jako Plesl nebo Holubová mají potřebu v podobném skvostu hrát? Proč romantická komedie musí být v českém podání téměř vždycky naprosto debilní? Upřímně jsem se zasmála jednou, maximálně dvakrát. Což by nevadilo, kdyby tam aspoň fungovala ta romantika, ale mezi hlavními postavami to prostě nejiskřilo. Takhle tedy fakt ne...:/ ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • V závěrečných titulcích hraje píseň „Blbě zamilovaná“, kterou nazpívala Betty Lee. (SONY_)
  • Na začátku filmu, kdy jede Marie (Anna Polívková) k rodičům na vesnici, má v autě sluneční brýle na hlavě. Při následném výstupu z auta brýle na hlavě nemá a nemá je v ani jedné ruce. Následuje střih, kde následuje záběr jak vchází do dveří a sluneční brýle sundavá evidentně z hlavy či očí. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama