Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Ukázka z filmu 15

Recenze (207)

josefnovak odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokážu pochopit, že se ještě stále pořad vysílá i po roce a půl. 90%obyvatelstva v ČR a SR si myslí že je to opravdové, skuteční policisté a skuteční pachatelé. Policisté opravdoví jsou, ale musí mít herecké nadání a ještě ke všemu to musí natáčet v době osobního volna, pachatelé a oběti jsou též herci, převážně z městských divadel a ochotníků. Jak můžou prezentovat, že je vše natáčeno skutečně. Téměř každý zákrok je zneužitím úřední osoby ( policisty ). Toto je jednoznačně nabádání ke zneužívání pravomoci úřední osoby ( ostatních OPRAVDOVÝCH policistů ), kteří by si z tohoto jednání mohli vzít příklad a takto zakročovat, tímto stylem by nám v ČR nezůstal ani jeden, jelikož by všichni za příliš tvrdý zákrok už seděli, nebo byli propuštěni ze služby. Odporné a hnusné. Zneužít takto diváky jen pro sledovanost!!! ()

Josef.Svejk 

všechny recenze uživatele

Takova oddechovka. Me se na tom nezdalo spousta veci a pripadalo mi to jako sehrane podle scenare, a dneska jsem cetl na webu Policejniho presidia, ze skutecne je to hrane. Napriklad ukradene auto se nahodou po 5 minutach jezdeni kolem bloku, manzelka sebevraha nahodou prijde hned jak manzela najdou na kolejich atd. Vsechny posadky navic jezdi tou samou policejni Octavii 6AJ-6123 :) ()

Reklama

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Špatný sen todleto, ale realita nebude o moc lepší vážení, cajti mají dnes značně svázané ruce a občas působí stejně směšné jak ti tydýti v týhle sračce a někteří naši spoluobčané blbnou na kvadrát pořád stejně a myslí si že jim díky demagogracii a lžím vše projde. PS: Prosím doplnit žánr komedie a reality-show. Děkuji. ()

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Perfektní ukázka hloupých, tupých a špatných lidí. Moc se mi to líbí, hlavně když vidím, jak stupidní dokáží být lidé. Jestli je to opravdové či ne, nezáleží na tom. Je to založené podle skutečných událostí. Navíc pokud jsem jednou viděla, agresoři nebyli herci. Ano, proč by kameramani nasazovali své životy, ale stejně si pořád myslím, že to je opravdové. Velmi zábavné, když vidím různé potyčky stupidů, kteří osahávají ženy na ulici a mezi policisty. A jestli si myslíte, že jsem divná, že jim dávám pět hvězdiček, tak to se pletete. Ti, kdo jsou zde divný jsou např.: ti, kteří hodnotí pořad Tlouštíci čtyřmi hvězdičkami. Ale jak říká můj kamarád, každý má svůj názor. Pořad vtipný a zábavný. ()

VashCZ odpad!

všechny recenze uživatele

"Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc." Achjo. Každý soudný člověk tomu dá jednu hvězdičku max. Tatík chtěl nastavit něco na televizi, tak hledám testovací obraz a narazím na TV na toto. Stojím zaražený... česká policie, super kvalita kamery, nějaký výpravný polokrimi? Policisté vcházejí do obchodu a tam sedí chlápek... asi se zlomenou nohou že spadnul do regálu? Ne, záhy zjišťuji, že je prý silně podnapilý a paní mu nadává že není v putyce. Následně ještě radí policistům. Pro člověka, co to chápe je to fakt špatné a pro méně chápavé je to matoucí ve smyslu, že můžou zaměnit s reálným nasazením. Kdyby to jednoduše přehrávali jako v divadle, chápu, a možná to i bude koukatelné a třebas i poučné, semtam bych přihodil kameňák. Ale toto. Asi první odpad co dávám. Styďte se něco takového natáčet. Tvle... *cry* on mě chtěl znásilnit, už jsem byla celá svlečená, mám trauma*rádobytraumatizovaná*... já vím, že je to těžké... ale aspoň přehrávat, ne se takto ztrapňovat. ... A to ještě nevíte, že se po minutě rozhodli jet po cestě dál a násilník se za zatáčkou plážo projížděl na kole, takže můžeme být i svědky zatčení :-D. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Policie ČR prohlásila, že na seriálu žádným způsobem nespolupracovala. [Zdroj: Policie.cz] (Dejvid17)
  • V 16. epizodě 2. série se opakovaně objeví záběr na policejní automobil, který má nápis „Policie“ na dveřích přelepen nápisem „Filmová rekvizita“. (Žralok)
  • Žádný „policista“ ani člen štábu není při jízdě v autě připoutaný. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama