Reklama

Reklama

Snímek Cesta bez návratu, který vznikl podle skutečných událostí, vypráví příběh dvou mužů, stavbyvedoucího Romana Melnyka (Arnold Schwarzenegger) a letového dispečera Jakea Bonanose (Scoot McNairy). Jejich životy se tragicky protnou ve chvíli, kdy letadlo, na jehož palubě je Romanova manželka s dcerou, havaruje. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (189)

Garson odpad!

všechny recenze uživatele

Ani Arnold Schwarzenegger už dávno není zárukou koukatelného filmu.Srazí se dvě letadla a zahyne kromě spousty ostatních cestujících i manželka a dcera Arnolda a pak se celý film točí kolem něj jako hlavního pozůstalého a kolem zaměstnance letového provozu kterému tato událost kterou zavinil nabourala také rodinný život.Nakonec Arnold vykoná spravedlnost sám a viníka ubodá.To je děs jaké scénáře na sklonku filmové kariéry přijmou kdysi zářící herecké hvězdy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Strejda Arnold se na stará kolena pustil do dramatických rolí a kupodivu mu to docela jde. Ale ačkoliv film láká právě na Arnieho, hlavní hvězdou je tu z mého pohledu Scoot McNairy, jenž perfektně ztvárnil dispečera, kterému se po nehodě rozpadl celý život. A to souvisí s další věcí, co se mi líbila.. Nebyla tu žádná vyloženě kladná a ani vyloženě záporná postava. Prostě to bylo tak, jak to v životě chodí. Oproti tomu stojí trochu unylé zpracování, které postrádá spád a na můj vkus by se tu trochu dalo přitlačit na emoce. Navíc srážka letadel dostala prostor jen na radaru, což je kvůli hlubšímu dojmu docela škoda. Nicméně i tak se jedná o celkem slušnou práci a jsem docela zvědav, kdy se Švarcíka dočkáme v nějaké shakespearovině. 60% ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Doukoukal jsem to, nutkání vypnout to jsem taky neměl, tak sem dvě dám, ale hovadina to je, to zas lhát sám sobě nebudu. Ten příběh po většinu času zaujmout dokáže, ale nejen že je ke konci čitelný, ona mu hlavně chybí jakákoliv pointa. V podstatě je to stejná sračka jako oscarové Místo u moře, akorát toto se aspoň nikomu necpe jako superúžasnej spektákl. 40% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Arnie na stará kolena bere role v malých dramatických filmech a po slabší Maggie je Aftermath příjemné překvapení. Tedy, "příjemné." Film to naopak moc příjemný není. Vlastně je to neředěná depka o ztrátě blízkých. Ale Arnie je skvělej a kdo říká, že neumí hrát, tenhle film je důkazem o jeho hereckých kvalitách. Po formální stránce je to ale vcelku rutinní film, který neurazí a ani nenadchne. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jen se mu podívám do očí. Ukážu mu fotku své rodiny a pak chci, aby se omluvil. Nikdo se mi neomluvil." Začalo to dobře. Srazila se letadla, kupa mrtvých a já jsem hned věděl, že je v tom sabotáž, terorismus nebo vládní spiknutí. Nebylo. Místo toho přišlo slzavé údolí. Rozpíjelo mi obrazovku, korodovalo mi konektory a vytékalo mi reproduktory na podlahu. A já pořád doufal, že si Roman alespoň na chvilku trochu zaterminátoruje, zaconnanuje nebo zakomanduje, ale on jen trpěl a já s ním. Až do úplného konce, který jsem si snad ani nezasloužil. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie prebiehalo v americkom štáte Ohio, mestách Columbus a Cincinnati. Z mesta Columbus pochádza aj predstaviteľka Christiny - Maggie Grace. (m.a.t.o.)
  • Za vraždu Petera Nielsena byl Vitalij Kalojev v roce 2005 odsouzen k osmi letům vězení. V roce 2007 byl propuštěn, protože jednal v nepřičetném stavu. V roce 2008 se stal náměstkem ministra vnitra v Severní Osetii a byl jím do roku 2016. Svého činu dodnes nelituje (narozdíl od Romana Melnyka ve filmu). (DBlitz)
  • Postavu Shelly hraje modelka Victoria's Secret Joy Corrigan. (spooker)

Související novinky

Arnold nejlepším zabijákem na světě

Arnold nejlepším zabijákem na světě

05.05.2016

Čtvrtý díl Expendables je zatím v nedohlednu a šestý Terminátor se taky nechystá, Arnold Schwarzenegger tedy nemá zrovna napilno. Ještě letos ho uvidíme v dramatu 478, kde bude nahánět leteckého… (více)

Reklama

Reklama