Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého a zlého…Axel Foley je zpět, ale už bohužel není to, co býval. I tentokrát se dočkáme vcelku dobré (průměrné) akční podívané, okořeněnou o krimi zápletku a kapku toho humoru. Toho je tu však vskutku tentokrát poskrovnu a ač bych nevěřil – je znát i absence Taggarta, protože Billy Rosewood je bez něj poloviční a nováček Hector Elizondo byl jen taková znouzectnost bez zajímavé charakteristiky. Na druhou stranu tu byl zajímavý záporák a i počet mrtvých nebyl vůbec zanedbatelný. Jak už jsem však poznamenal, je to jen obyčejný průměr…50% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tuším za tímto pokračováním jasnou snahu Eddieho oživit svou trošku upadající kariéru. Třetí díl nakonec svému o 7 let staršímu bratříčkovi zase až tak z dálky nefuní. Komediálně docela v pohodě, akce je možná až příliš. Spíše mě mrzelo, že Axel už nemá takovou vyřídilku jako kdysi a tentokráte nikoho vyloženě neoblafne. Tyhle scény, které jsem zamiloval ve trojce vůbec nejsou. Za zmínku rozhodně stojí novinka Ničitel 2000. PS: Zdálo se mi to anebo jsem ve Wonderwoldu zahlédl George Lucase? 55% ()

Reklama

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to jmenovalo jinak nebo nebylo pokracovani a nebo by to nemela byt komedie tak by se dalo uvazovat mezi 3-4 byly jedine dve mista kdy jsem se opravdu smal 1. kdyz se Axel schovaval za lavickou, a 2. kdyz se kryl ti zpusobem ze se jenom prikrcil. Axela mam rad ale proste musim dat za 2, ale lepsi 2 takove ty na hrane, rad bych dal 3 ale proste nemuzu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Odišiel producent Bruckeheimer, odišiel skladateľ Harold Faltermeyer, zostal len Eddie Murphy a zopár hereckých predstaviteľov. Tvorcovia chceli dať filmu dizajn 90. rokov, nepodarilo sa. Zopár slušných scén, ale ten osemdesiatkový drajv mu pristal viac. Okrem toho mal film toho roku dosť veľkú konkurenciu ( NEBEZPEČNÁ RÝCHLOSŤ, PRAVDIVÉ KLAMSTVÁ ) a tak totálne zapadol. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Taková akční sranda ze zábavního parku. Eddie Murphy se svojí držkou je stále magnetem této trilogie. Bez něj si to nedokážu představit. Navíc tentokrát se z něj stává akční hrdina, kterému se nevyrovná ani Chuck Norrise. Nebo jste snad viděli někdy Chucka Norrise skákat po kabinkách na ruském kole, aby zachránil dvě děti, které visí asi v padesátimetrové výšce? Kriminální příběh je opět dost zamotaný, ale některé scénky jsou fakt super. [9986. hodnocení, 182. komentář, 58%] ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

  • Rick Avery, který hraje Clinea, byl zároveň koordinátor kaskadérů. (M.B)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama