Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

kitram71 

všechny recenze uživatele

původně jsem chtěla dát alespoň jednu * za exteriéry, málokdo by věřil, že se natáčelo v Praze 5 (osada Kazín u Berounky) ... ale sorry, fakt to nejde, ten seriál je ještě pitomější než Cesty domů (dopněno 21.2.: vzhledem k odvysílání pár dílů konkurenčního seriálu Na vodě měním hodnocení na 1* - toto je oproti tomu seriálový skvost :p) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Hyperaktívny Martin Dejdar chytil druhý dych. V poslednom čase je všade. Keď občas surfujem televíznymi kanálmi, tak vždycky niekde na neho natrafím. Bohužiaľ sa jedná o samé odpadové produkty. Teraz si opäť strihol jednu z hlavných postáv v úbohom seriály "Přístav". Dejdar bere každý kšeft. Zrejme ešte nesplatil dlhy, ktoré si narobil, keď chcel rozbehnúť svoju hollywoodsku karieru. Extravagantný Petr Čtvrtníček sa tam doslova strapňuje. Nikdy z neho nebude seriálový herec. No a ešte musím spomenúť Martina Zounara. To je kapitola sama o sebe. V čom sa objaví tento mimoriadne netalentovaný herec a odporne slizký chlap to takmer vždy skončí ako odpad! ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se těšila, že TV Prima dokáže přijít s něčím novým. Nestalo se tak. Opět tu máme klasické - kdo, s kým, proč a za kolik. Případně to několikrát proházíme nebo necháme řádně uležet a šoupneme do atraktivního prostředí. Stále vaříme z vody, protože nic nového nelze vykoumat. Jednu hvězdičku dávám pouze za prostředí, kde se seriál odehrává. Nicméně Posázaví nelze zaměňovat s Berounkou, zvlášť, když vím, kde se to točilo.Mám ta místa prošlapaná pěšky a na kole. Jsou to dvě naprosto odlišné řeky a každá z nich má své nezaměnitelné kouzlo. ()

Franki69 odpad!

všechny recenze uživatele

Takovej sled nesourodě propojených scének "ze života" v uzavřené komunitě lidí žijících v romantických exteriérech středočeského vodáckého přístavu s lákavě pomalovanými chatkami. A ty jsou na celém díle také to nejfotogeničtější. Herci sředního věku (Zounar, Hrachovcová, Čtvrtníček...) hrají "rázovité" figury...Mno hrají... Přehrávají, až je i televizi trapně...Viděno náhodou a tak tedy, odpad. U produkce Prima TV nedávám poprvé. ()

k4n9ur

všechny recenze uživatele

Tento seriál má (jako řada podobných) jednu výhodu, když se na to někdo náhodou budete koukat a vypne se vám televize, vy si toho stoprocentně ani nevšimnete a nic vám neuteče. To je prostě nic. Škaredý mluvicí ksichti. To tam pusťte radši teleshopping. Koho timhle krmíte? Kolik ještě takových kobilinců vznikne než někdo pochopí že to nemá smysl? Je to ostuda! Zamyslete se už! Vždyť je to absurdní. ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)
  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)
  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama