Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (177)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tomu bránil, a nakonec jsem podlehl. Možná to je spíš slaďárna pro holky, ale mně se to líbí. Můžeme tam pozorovat lehkou podobnost s Dexterem, časem je tam ještě větší. Joe má za sebou těžké dětství, a to ho poznamená. Je tak trochu jiný než ostatní a nemá moc přátel. Vše se změní, když jednou ve svém knihkupectví narazí na pohlednou Beck. Okamžitě se do ní zamiluje a začne ji stalkovat. Cesta k jejímu srdci je ale trnitá. Nejdřív se musí znavit jejího milence. Pak už mu nic nestojí k cestě. Spoiler: Nakonec se to vyhrotí a mrtvých přibývá. I když pro Beck dělá všechno, ta to stejně neocení, a nakonec skončí mrtvá. Joea dožene jeho minulost a ve 2. sérii se přesouvá do LA. Tam si najde nový objekt jménem Beck. Ne vše jde ale podle plánu, a tak se stejně nakonec musí zase přestěhovat. Love je totiž podobně šáhlá jako on. 3. série se odehrává na předměstí San Francisca. Všechno je na první pohled ideální, ale není. Love je hrozně žárlivá a mrtvol přibývá. Nakonec Joeovi nezbude nic jiného, než se jí zbavit a přesunout se dál. Další série by měla být v Paříži, tak uvidíme. "Jsou ty koláčky bez lepku?" ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I MEAN, I'VE GOT A DEAD BODY IN THE TRUNK, BUT, HEY, NO BIGGIE, RIGHT?" ------------ Dobrodružstvá a denníky jedného mladého chalana, alebo lepšie povedané ľudského odpadu bez kúska sebaúcty, ktorý sa v istých kuloároch inak nazýva aj "simp" (spoiler: jeho označenie platí na zhruba prvých pár epizód, až potom človek zistí, že chlapčiatko má tých problémov a batožiny trochu viac). Odhliadnuc od toho je seriál natočený dobre (možno preto, že ho netočil Netflix), Penn Badgley svoju postavu zahral viac než presvedčivo a strhujúco s dávkou patričnej nepríjemnosti, jeho prehovory sú príhodne super a mieru jeho mentálnej retardácie by nezmeralo žiadne dostupné meradlo. Nuž, ale aspoň je to sranda. Seriál má slušnú atmosféru a obsahuje mnoho narážok na všemožné veci počnúc rakovinou sociálnych sietí cez absenciu súkromia v digitálnom veku až po prirodzenú stupiditu dnešnej spoločnosti. To vždy poteší. Oh, a taktiež je tu aj rozprávková Shay Mitchell! A ešte jedna vec. Okolo 6/7 ep. som bol s hodnotením na troch hviezdach a na druhú sériu som sa zo zvedavosti značne tešil. Posledné tri epizódy sú však také prázdne a zbytočné, až spochybňujem akýkoľvek dôvod pre ich existenciu. Tá posledná ako-tak fungovala, dôvodom však nebolo nič viac než len obyčajná scenáristická lenivosť. To isté platí aj pre záverečný cliffhanger. Vďaka nemu aspoň viem, že druhá séria pôjde kompletne mimo mňa. ()

Reklama

Charlie84 

všechny recenze uživatele

Kdykoli začal být You lehce repetitivní, někdo zemře. Což je docela dobrý způsob, jak udržet diváckou pozornost. Je to přestřelené přesně tak akorát, aby to při vší snaze o dramatičnost zůstalo zábavné, zároveň scénáristé musí mít ve sklepě pár naditých klecí, protože zjevně ví o čem píšou. A výsledkem je přesně ten dramatický oblouk, který může skončit jen jedním způsobem, a když tak skončí, nereptáte, že vás to nepřekvapilo, naopak máte chuť tleskat. Joe a Beck si sebe stoprocentně zaslouží a my si zasloužíme další sérii. Která přijde. Hipster Dexter Joe tedy úspěšně zaplnil díru v mém seriálovém nebi, o které jsem ani nevěděl, že existuje. Vždycky je hezké se nechat mile překvapit. Za pět. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem čekal hodně, ale takovou úchylárnu a zvrácenost, že se mi to bude i líbit, to teda ne. Ono Joea totiž nejde nemít rád, on to celý myslí dobře, ale občas se to trochu zvrtne a je třeba včas zakročit. První sérka stála na poznávání pravý Joeovi osobnosti a hlavně jeho "první lásce" Beck, která byla prostě kouzelná a není se co divit, že je pro ni schopnej udělat cokoliv. Každej díl dokáže překvapit a 9. díl, respektive jeho konec byl úplně že What? To bych čekal na poslední díl řady. Druhá sérka měla pomalejší rozjezd ale od 5.dílu, kdy se to opět zvrtlo jiným směrem to nabralo zase grády a jelo to opět až do konce. No pro mě to byl zas 9. díl + poslední vysvětlující. Jako spojit dnešní realitu, lásku a stalking se v tomhle případě vydařilo. Pokud se nemaj v plánu moc opakovat a přijít s něčím originálním i nadále, tak se na tu 3.řadu docela i těším. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1.série - 80 %  Další Dexter se nekoná, ale je pravdou, že Joe je mu v patách. Alespoň, co se týče první poloviny série. Pak přijdou na řadu díly, které jsou spíše romantické, než-li thrillerové. Samotné finále to ale naštěstí vše zpraví. Jo, i my diváci u tohoto počinu chytneme závislost. 2.série - 60 % O poznání menší hype, než který jsem díky první sérii získal, přesto si to drží kvalitku a nové postavy zabaví. 3. série - 80 % Levnější varianta Dextera s manželkou se celkem povedla a příběh fakt dokáže zaháčkovat. 4. série - 70 % První polovina připomínající novodobý příběh od Agathy Christie zněla dobře. Dokonce i zvrat uprostřed série mě překvapil, což se ne vždy stane, ale druhá polovina řady už spadla do nudného průměru, jenž mě neoslnilo. ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • V epizodě zazní píseň „Heartstruck“ od Hamiltona Leithausera feat. Angel Olsen. (Duoscop)
  • Pět epizod první série byl zrežírováno ženami a pět muži, aby byl v seriálu vybalancován mužský a ženský pohled na věc. (hansel97)
  • 14 z 15 skladieb v soundtracku začína v druhej sérii slovom Love. (EvilMatus)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama