Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harper (Zoey Deutch) a Charlie (Glen Powell) pracujú v rovnakej výškovej budove ako osobní asistenti. Okrem toho ich však spája aj niečo iné - obaja ich šéfovia sú nároční, náladoví a práca pre nich je úplným peklom. Kirsten (Lucy Liu) je editorka športového magazínu a Rick (Taye Diggs) pracuje vo finančníctve. Keď jeden večer pracujú Harper a Charlie dlho do noci, napadne ich dokonalá myšlienka: dať oboch šéfov dohromady aby trávili viac času spolu a oni ako asistenti mali menej práce. Podarí sa im zahrať sa na dohadzovačov? (Eawy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Silný poctivý tři hvězdy. I když už tu všechno tohle bylo, v tomhle případě je to příjemně a neotřele podáno. Ústřední pár to táhne, ladí jim to a ač většinou chlapům v romantických komediích závidím nebo mě štvou, tady to bylo v pohodě. Zoey je rozkošná, a příjemná změna v třicítkách hrajících mlaďochy, protože jí je 24 a hraje dvacetiosmiletou, to mi přišlo humorný. Konec se trochu rozplizne, ale pořád je to milý nadprůměr. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Prijemna romanticka oddychovka s fajn nametem, ktery stavi romcom klise trosku na hlavu. Skoda posledni tretiny, kde do tech klise zase snadno zapadne (i kdyz aspon trochu s pomrknutim), kdyz uz nic). Prijemne prekvapeni. Ty ctyri hvezdy jsou v ramci romantickych komedii, kde, stejne jako u jinych zanrovek (treba u hororu), mam tendenci trosku nadrzovat. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Americký, předvídatelný film - vlastně od začáku je jasné, jak to dopadne, ale pro mě byla hlavním lákadlem Liu, kterou jsem chtěla po dlouhé době vidět v nějaké roli :D Nicméně - jsem ráda, že je ve filmu ukázáno, že někdy ta cesta za svým snem není tak skvělá, ale je dost trnitá a lidi jsou často ochotní dělat cokoliv, aby získali práci snů...Je to rychlý, svižný, ale jak říkám - až moc okatý... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nějak už mě podobné nevtipné komedie o mileniálech dělající poskoky svým šéfům v luxusních kancelářích amerických velkoměst lezou krkem. Set It Up je v téhle úvodní rovině obdobně nezáživná, ale jakmile se rozjede romantická zápletka, hlavní dvojice ukazuje, že jim to spolu šlape. A to nejen po stránce chemie, ale i humoru. Každopádně Set It Up není nic jiného, než komedie na jednorázové použití a ani se ničím jiným být nesnaží. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vlastně o den později jsem úplně zapomněla, že jsem ten film viděla, kdybych se nemrkla na CSFD, tak bych si nevzpomněla. Což asi ve zkratce říká, jaký ten film je. Ničím nevybočující, nenutící o něčem hlouběji přemýšlet, nikdo nepředvede nijaký zvláštní herecký výkon. Je to prostě jen romantická komedie na jedno použití. A není špatná, jen prostě... velmi průměrná. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Zábery z baseballového zápasu Yankees vs. Red Sox sú zo skutočného duelu. Pre filmové spracovanie bol doplnený hlas hlásateľa. (megajalec)

Reklama

Reklama