Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

DonChobotsky 

všechny recenze uživatele

Prvních pět nebo sedm dílů bylo opravdu skvostných. Neotřelá témata a seznamování se s režimem v autobazaru nemělo chybu. Bohužel už po desátém díle, je to furt stejné dokola. Demence mechanika Bódi už mi nepřišla vtipná a už po prvních dvou minutách bylo jasné, jak to celé dopadne. Nejdůležitější věc u těchto seriálu je podle mě včasné ukončení, aby z toho nevznikaly věci typu Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle seriál mi neuvěřitelně sedl! Prušinovský se po Kobrách a užovkách opět předvedl v dobrém světle, a Petr Čtvrtníček v hlavní roli byl uvěřitelný tak skvěle jako Kryštof Hádek jako Kobra. Perfektní záležitost nasypaná skvělými hláškami a několika překvapivými momenty, to vše podtrženo výstižným vojebávacím (zlodějským) slangem. Aneb "Koho chleba jíš, toho dceru píchej." Nejlepší epizoda: Marcel (5)..."Ale to musíme stihnout vole, zatím ho kouří, ale za chvíli budou píchat, to by ten kluk neměl vidět."..."Mami? Proč jsi říkala mrdej mě?!" ()

Reklama

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Tuhle jsem sháněl nějaké auto pro svoji paninku. Nejlépe, aby si v něm mohla vozit prdýlku, kilínko najeto a nejlépe dovoz z NDR. Tak jsem zvedl telefon, u telefonu pan Čížek a říká mi, že se mi to do druhého dne narodí a že mi dokonce ještě cukne s cenou. Po týdnu ježdění jsem ale zjistil, že auto má o sto tisíc navíc přetočený tacháč, že Fabia je přestavěný C-Max a že auto je v seznamu hledaných vozidel. To, co se dělo potom, je už vlastně jedno. Já panu Čížkovi, i přes to všechno, uděluji za jeho obětavý přístup 4 hvězdičky a rád ho doporučím ostatním, například svému nejlepšímu kámošovi Hugovi. /80%/ ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníčka žeru, bohužel pro člověka kterej v tom pracuje, nebo tomu aspoň trochu rozumí je to naprosto za hranicí reality. Přepisovat inkoustem TP? To určitě. Uvidíme co vymyslí Monte Petr v dalších dílech. Update po sedmým díle je to naprosto transcendetní a inteligentní zábava a Péťa si to užívá na plnou palbu. Číňan byl výbornej. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Celý seriál je taková velká jednohubka. Spíše než jako seriál se to jeví jako série mini skečů s příběhem pro nějaké poloamatéry na YouTube. Ale ono to funguje i s kvalitním hereckým obsazením. Upřímně jsem si od toho moc nesliboval. Taky že to zase takovej odvaz nebyl, ale rozhodně bych lhal, kdybych řekl, že jsem v některých momentech neumíral smíchy. Klasický český bizár. Nadprůměrný, dle mého. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • V čase 9:05 je vidět v zadním bočním skle auta odraz mikrofonu zvukaře. (rakovnik)
  • Oba tvůrci Autobazaru Monte Karlo se v seriálu objeví: režisér Jan Prušinovský si zahrál malou roli policisty ve 2. díle "Papírová pojišťovna", scenárista Robert Geisler v 9. díle "Inventura" přijde do autobazaru kvůli obecním rozvodům. (Šéfik)

Reklama

Reklama