Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film začína na farme, takže presne tam, kde prvá časť skončila. Osudy ľudí a psov sú pevne spojené bez ohľadu na miesto a čas, film sa trochu opakuje, ale s dostatočným odstupom od prvej časti to nevadí. Film má dobré tempo, veľká životná udalosť prichádza každých päť minút, čo mi vyhovuje, a trochu sentimentu do takejto psej romantiky patrí. –––– Glorie trávila hodně času mluvením se svou rukou. –––– Musí být hezké mít někoho, kdo tê bezpodmínečně miluje. –––– Je to naprosto nemožné, ale asi je to pravda. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že si Hallström čte moje komentáře. Bohužel se ale vždycky najde nějakej Mancuso, kterej se podívá na Psí poslání jedna a kdo ví proč si řekne "hm, to chce dvojku." Hele, jestli tady někde běhá ještě jinej čekatel, kterej si dělá zálusk na trojku, tak bych pro něj měl doporučenku, že tohle je jedna z mála věcí, kde trojka fakt nic nevyřeší. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nejen v porovnání s jedničkou se jedná o slabý odvárek. Mnohem hůř ale hodnotím odklon od literární předlohy, protože konec filmového Psího poslání mě zkrátka zklamal - jde o klasickej hollywoodskej konec. A taky tu chyběl jeden z hlavních motivů knihy, kdy má CJ jisté zdravotní problémy. Na nedělní odpoledne dobrý, ale jinak si radši pusťte znovu jedničku. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Psíčkari si pri tomto filme isto prídu na svoje (ak im nestačil už prvý diel, ten som však nevidel), no mne to zas tak veľmi nesadlo. Hlavná myšlienka, že verná psia duša sa vracia k svojmu milovanému pánovi skrz ďalšie životy je síce dojemná, ale aj dosť gýčovo dojí emócie. Tiež mi dosť dlho trvalo kým som sa naladil na to, že rozprávačom je pes - bolo to na mňa až príliš pre deti. Ako rodinný film je to pekné, ale to je asi všetko. 6+/10 ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

To byl zas takovej doják, až to snad ani hezký není. Želví slzy tekly nezadržitelně proudem... Emoční ždímačka, tfuj. Stejně jako v prvním dílu, i tady nechybí vtip a chemie. Chápu, že někomu to nemusí být po chuti, že po dokonalé jedničce přišlo pokračování, jenže žijeme v době, kdy sequel a remake je víc než něco originálního. A já sakra budu mít radši výborně natočená pokračování výborných filmů, než těch průměrných. Dvojka psího výletu neztrácí snad nic ze svého kouzelného já, nabízí spoustu nového a není to jen opakovačka toho, co už tu bylo. Nakonec bych rád vyzdvihl casting, Dennis Quaid opět skvěle a mám ho radši a radši, smutný výměna v roli Hannah v dané situaci nemohla dopadnout lépe, ale největší gól byl casting CJ, protože jak výběr malé Cassie z Antmana nebo už "velké" Káti Prescottů se povedl víc než na jedničku, doufám že obě tyhle herečky uvidím častěji. A takhle dobře zahrát mrchu a někoho, koho budete nenávidět, to se podobně jako Betty Gilpin také nepovede vždycky. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)
  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)

Reklama

Reklama