Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý řidič Uberu Stu (Kumail Nanjiani) touží po pětihvězdičkovém hodnocení od svých zákazníků a tak se snaží udělat vše pro jejich maximální pohodlí a naprostou spokojenost. Od milého úsměvu, nekonečné trpělivosti až po bonbóny zdarma. Ale když mu do auta nastoupí nevrlý obrovský chlap jménem Vic (Dave Bautista), zjistí, že úsměv a trpělivost na něj zrovna nezabírají. A bonbóny už vůbec ne. Z nerudného pasažéra se vyklube tajný policajt, který má zrovna po oční operaci, a tak nemůže řídit auto. Na cestu do akce, na jejímž konci by mělo být dopadení drogového dealera, si proto poněkud netradičně objedná právě Stuův Uber. Tím začíná jejich neuvěřitelná bláznivá spolujízda, kdy se nejistý Stu chtít nechtíc postupně zapojuje do Vicovy policejní akce. Zpočátku mu nahrazuje jeho nejistý zrak, ale jak akce nabírá obrátky, přebírá iniciativu a stává se pro tento den postrachem celého podsvětí. A pětihvězdičkové hodnocení a úsměvy už příliš neřeší. Ale možná bude Vic nakonec patřit mezi jeho nejspokojenější pasažéry a pomůže Stuovi vylepšit skóre. (Cinemart)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (233)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku povedená komedie, která jede podle zajeté šablony a nic moc nového nepřináší, ale já jsem se celkem bavil. Nanjiani a Bautista jsou spolu prostě skvělí, jedna hora svalů s IQ 20 a druhý úplně autistický uber driver. Mělo to vtipné prvky, které nejsou zas tak okoukané, za což si film připisuje body (Bautistova operace očí, díky které celý film nevidí atp.). Ke konci to pro mě trochu ztratilo šťávu, ale pořád na kvalitní pobavení stačí. Plusem je "jen" 94 minut filmu, u kterých se člověk nestíhá nudit, a film jede od začátku na plné obrátky. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nejvetsi problem tyhle jinak pohodovy buddy komedie je neschopnost chytit tempo, nevim, jestli byl strihac neschopnej nebo to je vina rezisera, ale je to v podstate jedina vec, ktera film kazi. Bautista a Nanjiani jsou fajn dvojka a dobre se doplnujou, i kdyz herecky jsou oba tragicky a misty jsou oba na presdrzku. Fory jsou taky fajn, i kdyz vetsinu jich uz provaril trailer, je fajn, ze nejaky to fuck nebo cakanec krve/rozstrileny telo se moc neresi. Jenze proste se to rozpada na ty jednotlivy scenky, hlavni dvojka se nekam doplouzi, tam se odehraje nejaka prestrelka/dialog a presouvame se dal, bohuzel v dost linym tempu, neni to proste cool, pritom parkrat tu nejakej naznak cool akce ala Bay je. Nevim, proc to takhle nemohli drzet po celou dobu. Ne, ze bych se nebavil, ale mohlo to bejt urcite o uroven lepsi, kdyby to dostal do rukou schopnejsi reziser. Lepsi 3*. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak suprovou akční komedii, hlavně s výborným Bautistou, který tu se svým parťákem hláškuje jako o závod a samozřejmě s mým oblíbencem Uwaisem, o kterém jsem ani nevěděl, že zde hraje, takže překvapení jako prase, když se po pár minutách objevil v akci. Suprová jízda, ještě teď mi tečou slzy :o) ()

Script 

všechny recenze uživatele

Děj působil podprůměrně. Fóry nestáli za nic moc k pobavení, dalo se čekat kdo bude ve filmu záporák od začátku, Bautista k posr*ní s jeho slepotou. Celou dobu jsem se u filmu nervoval, jak až moc je ten film stupidní a nepříjemný. Řidič Uberu (Kumail Nanjiani) nadává furt na to, že má auto na leasing, a že mu oficiálně nepatří a když auto vybuchne tak se z toho ještě víc posere. Kdyby to auto vlastnil, tak pochopím, proč je tak na nervy, ale tím že ho má na leasing tak o nic moc nepřišel! Jde vidět, že scénáristi nemají ani potucha jak funguje realita a proto film vypadá jako kdyby ho dělaly pětileté děti. Děj filmu je fakt špatný a ani závěr nepotěšil. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Buddy komédia s dvojkou, ktorá mi vôbec nesadla a humor ma vôbec nebavil. Ten ind je neznesiteľný od prvej sekundy a Bautista mimo akčných scén nikdy za veľa nestál. Je to nabúchané hovädo bez charizmy. Riskol som to len kvôli Auvajsovi, ktorý tu síce ako hlavný záporák nemá veľký priestor, ale behom tých pár scén keď sa objaví tak predvedie celkom solídne chvaty. Ale príliš sa netešte. Je to stále odvar jeho domácich filmov. Amerika týchto aziatov nikdy poriadne nevyužije. Ale aspoň sú bitky a celkovo akcia prehľadné. Len je jej tu strašne málo a humor medzi tými dvoma debilmi ma vôbec nebavil. Ja dávam slabých 4/10, ale komu ústredná dvojka sadne, tak asi bude spokojný. Je to najlepší Bautistov film v hlavnej úlohe. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • V tomto filmu si zahráli malou roli Uber řidičů 3 skuteční závodníci NASCAR, a to Austin Dillon, jeho bratr Ty Dillon a Daniel Suarez. (Mannoroth81)
  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 13 000 pracovních míst. (BMW12)

Reklama

Reklama