Reklama

Reklama

Úhoři mají nabito

  • Slovensko Úhoři mají nabito (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tohle není jenom hra. Je to útěk z reality všedních dnů, se kterým nejde přestat. Úhoři mají nabito je černá komedie o partě chlapů, pro které se hra na URNU (Útvar rychlého nasazení) stala únikem z jejich nudných životů. Zasahují u domnělých zločinců, evakuují kulturáky a do svých her zatahují nic netušící okolí. Žene je touha po adrenalinu a falešná představa, že jsou jako Robin Hood a jeho družina. Bohatým brát a chudým dávat. Všechno jde hladce až do okamžiku, kdy se octnou v nesprávnou chvíli na nesprávném místě. Kam až může vést lidská hloupost ve spojení s nešťastnou shodou okolností?! (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (174)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Mělo se to jmenovat Úhoři mají nablito! pět magorů si hraje na URNA a královsky se při tom baví (bohužel jen oni). Když mají doopravdy zasáhnout při loupeži na pumpě, zbaběle zdrhnou. Tato událost předznamenává další děj. Neuvěřitelně užvaněný a debilní scénář. Co tady padne zbytečných slov na úkor vtipu i samotného děje. Filmy Vladimíra Michálka mají kvalitativně sestupnou tendenci. Svou ostrou munici vystřílel už devadesátých letech a Úhořama si z nás jen vystřelil. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Bohužel ani naprosto luxusní, prvotřídní herecké obsazení a můj dlouhodobě nejoblíbenější český režisér neposkytují záruku kvalitního filmového zážitku. Shrnul bych to asi tak, že do scény na čerpací stanici to vypadalo velmi slibně. Pak šel celý příběh dolů a dolů až do úplných hlubin pekelných. Pokud z toho kápne nějaký Český lev, tak nanejvýš za šílené účesy Oldřicha Kaisera a Matěje Hádka. Tak snad s Vladimírem MIchálkem ještě někdy přijde nějaký podobný skvost jako Babí léto nebo Je třeba zabít Sekala.... ()

Reklama

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Ano, ten film je rozkolísaný, ano, je v dost ohledech blbý a naivní a ano Michálek se bezesporu před lety asi dost praštil do hlavy, ale nedá se upřít, že by Úhoři nebyli zábavní. Banda je dobře poskládaná a ač se nezbavila občasné šmíry, dá se říct, že herecky trefila své archetypální předobrazy dobře. Nejvíc bavil Kaiser, následován Vyorálkem a Matějem Hádkem. Z hlediska dnešní tuzemské produkce takový průměr ... ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Solidní televizní film, v kině bych byl rozpačitější z jeho zábavnosti než u telky, v ní je to zas až příliš náročné. Lidi, co chtějí brát spravedlnost do svých rukou, znám., i bývalí spolužáci mají takové spasitelské vlhké sny. Jsou směšní, ale rozumím jim, aspoň někdy, jsou produkty těžko srozumitelné doby. Tenhle film není kdovíjaká řachanda, ale pár úsměvů, hořkých, vyloudí. Aluze na jiné filmy nebyly jistě nutné. Slovo postmoderna už je dnes staré, ale pořád se ještě někdy hodí. Morální nejistota a nekonsistence tohoto bezbožného národa je tu ukázána pěkně. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Od včerejška se mi to v hlavě nijak nesrovnalo a stále nevím, co si mám o tomto díle myslet. Sem tam se sice objevil náznak, že je to myšlené jako komedie, ale k smíchu to ani v těchto momentech nebylo. Zbytek bylo jen sledování sestavy výborných herců, kteří se ocitli v něčem, co nemá hlavu ani patu, a s tím nic nenadělali. Při váhání mezi jednou a dvěma hvězdičkami, jsem přihlédl k pěkným obrázkům Martina Štrby, ale jinak to byla fakt bída (30%). ()

Galerie (40)

Zajímavosti (12)

  • Původní název filmu byl „Benzína Dehtov“. (SONY_)
  • Z hlavních herců jako jediný ve filmu nepije pivo Oldřich Kaiser, který v roce 2012 podstoupil protialkoholní léčbu a ve filmu místo piva pije vodu. (TomasSlach)
  • „Hrát s touhle partičkou byla pro mě dobrá škola, oni uměli přesně nalézt to, co bylo ve scénáři pod povrchem, a tím ty situace obohatit,“ vzpomínal Patrik Holubář. (SONY_)

Reklama

Reklama