Reklama

Reklama

Rány

  • Velká Británie Wounds (více)
Trailer 1

VOD (1)

Will (Armie Hammer) má poklidný život, půvabnou přítelkyni (Dakota Johnson), pracuje jako barman v příměstské čtvrti v klidném baru, kde se kromě občasných šarvátek hostů toho moc neděje. Vše se ale změní ve chvíli, kdy si jeden z hostů zapomene mobil. Série následujících události podněcuje Willovu zvědavost až na hranici, kdy si není jistý sám sebou. Je vše, co vidí, jen výsledek vlastní představivosti, nebo se svět skutečně zbláznil? Atmosféra a postupné vygradování příběhu dovoluje divákovi si na stejnou otázku odpovědět sám. (notozjano)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (144)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Měl-li bych tenhle film vyjádřit jedním slovem, použil bych slovo znepokojivý. Ano znepokojivý, protože ten film je mnohem znepokojivější než je hodně horrorů z poslední doby strašidelných. Ale i Eounds mají jednu skvěle strašidelnou scénu. Trochu jsem z toho cítil Lynche, ale beru to jako pozitivní stránku, protože to bylo fakt funkční, pomáhalo to a nebyla to žádná vykrádačka. A pokud by všechno ostatní stálo za prd (jako že nestojí), je tady Dakota Johnson (a její nohy) a to prostě stačí. Naštěstí Wounds nejsou jen Dakota a její nohy, je to i mrazivě znepokojivá atmosféra a hodně zajímavý konec (dost mě potěšil). ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Příběh měl našlápnuto na zajímavou hororovou podívanou; to by ale nemohl být zasazen do naprosto nehororových podmínek. Ač mi herci v hlavních rolích nejdříve připadali sympatičtí, později jsem z nich měla pocit, jak kdyby zapomínali scénář. Jenže právě scénář byl katastrofou sám o sobě. Ten příběh by špatný nebyl, záhada k řešení byla dokonce i poměrně originální, ale působilo to, jako kdyby vlastně vůbec nešlo o ní, nýbrž o nefunkční vztah dvou hlavních postav, kteří se chovají jako idioti. Takže ještě před polovinou filmu se ptáme samy sebe, zda koukáme na opravdu bídně zpracované romantické drama, nebo vážně na horor. V obou případech se ale rozhodně nedá mluvit o kvalitě, takže je to vlastně jedno. ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele

Babak Anvari opět potvrzuje svůj ohromný talent, kdy se vymezuje vůči stereotypnosti masové žánrové produkce a mainstreamového diváka zahání do úzkých. Živě si představuji to neskutečné zděšení v očích obyčejného návštěvníka kina, který při sledování daného hororu zažívá pocit, že se s ním něco děje, ale zároveň si ho není schopen naplno vychutnat, protože ani přesně nechápe, o co se vlastně jedná. A místo toho, aby následoval hlavní postavu a propracovával se temnotou, tak se zážitek snaží zastavit, vzdorovat mu a prchnout zpět do bezpečí iluzí a pochybných jistot. Jakožto zdejší hororový expert tedy doporučuji Wounds k projekci výhradně žánrovým fajnšmekrům, kteří dokážou adekvátně pracovat i s takto ultranáročnou látkou, a uděluji mu plných pět hvězd. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Žánrově nezařaditelná moderní lovecraftovská artovka, která si momentálně nasbírá tuny šťavnatejch hejtů na světovejch filmovejch databázích, aby se z ní za 40 let stala nefalšovaná kultovka. Oblíbenej film Muldera a Scullyový! [Tunel sem pochopitelně dokoukal až do úplnýho konce, jako každej z vás tady.] ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

50 odstínů švába aneb jak Netflix natočil cosi debilního rádoby strašidelného. Už hodnocení komentujících naznačovalo, že to nebude žádná hitparáda, ale že to bude takový průser, to jsem fakt nečekal. Já na to vlastně koukal jen kvůli sympaťákovi Armie Hammerovi. Už jsem s ním pár filmů viděl a vždycky mi sedly jak ty filmy tak on. Přeci by nehrál v nějaké debilitě a Netflix taky netočí špatné kousky řekl jsem si. Nu, tak Netflix točí i debilní kousky a ano Armie v debilitě klidně hrát bude zní současná odpověď. Já tedy nevím, ale v dnešní době všelijakých appek, kdy si z fotky lze udělat zvířecí hlavu, stařeckou nebo dokonce zombie bych určitě po vidění jakési vyfocené hlavy v MMS neodhodil s hrůzou mobil od sebe. Bohužel hrdina Will asi vyrůstal jen v dětské ZOO a tak zřejmě ze svého okolí znal jen hodné králíčky a morčátka... Další z čeho jsem kvetl bylo (a to je běžně debilní chodvání ve více hororech), že když hrdina přišel domů, kde se jako něco dělo, nerozsvítil si, ale chodil tam po tmě.. Asi kvůli utajení. Přeci když zjišťuji zda mi doma někdo nechodí a navíc z něj mám strach, neprocházím byt tmou... A ty švábi... Eh... Prostě hrůza. Babak Anvari měl zůstat v Íránu a dělat tam něco pořádnějšího než v Británii točit takovéhle kraviny... Dám za jednoho švába jen za účast Armieho. V efilmu hrála i Dakota (bohužel ne DC-3) a byla na pěst i jako herečka i jako partnerka Willa. Já jí prostě nerad . * ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • V momentě, kdy přijde Will (Armie Hammer) domů, si sedne na pohovku a zapne hru na konzoli Playstation 3. Jedná se o hru „Bulletstorm“ z roku 2011 od vývojářů z People Can Fly. (sQelle)
  • Film vznikl na motivy knižní předlohy od Nathana Ballingruda – „The Visible Filth“. (Scaryman)
  • Produkcia filmu začala v apríli 2018 v New Orleans. (Scraffy)

Reklama

Reklama