Reklama

Reklama

Banda - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 8 h 14 min (Minutáž: 54–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Jim Beaver, Aya Cash, Jessica Hecht, Claudia Doumit, Chris Mark, Jennifer Esposito, Colby Minifie, Laz Alonso (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V intenzivnější a vypjatější druhé sezóně se Butcher, Hughie a ostatní snaží vypořádat se ztrátami z předchozí řady. Na útěku před zákonem stále bojují proti superhrdinům. Vought, společnost, která se stará o superhrdiny, mezitím profituje z paniky, kterou vyvolá hrozba super-padouchů. Objevuje se nová hrdinka, která způsobí ve společnosti rozruch a provokuje už tak labilního Homelandera. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

LizianShaw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zprvu jsem byl trochu zklamán, ale finále mi spravilo chuť. Můj hype byl po úžasné první sérii až moc vysoko, takže jsem čekal sérii ještě lepší (což Kripke sliboval - dechberoucí každý díl, kvůli čemuž to vydávali několik týdnů, místo naráz). A někdy mě to bavilo hodně, někdy jsem radostí skákal do vzduchu a jindy jsem se docela nudil. Naprosto boží jsou epizody 3, 5, 6 a i finále přineslo ovoce. Ty mají všechno (a více), co od seriálu očekávám = napínavá akce se ''Supes,'' chytré vtipy a hlavně odkazy parodující dnešní popkulturu...prostě vše, až si z toho ukáknete. Ale ten zbytek? Ačkoliv jsou herecké výkony famózní, úplně nesnáším, když Boys (s prominutím) sedí na prdeli a nic se neděje. Prostě nuda a to nezachrání ani explodující hlava. V sérii samozřejmě perlí opět Butcher (Urban) a Homelander (Starr), novou kočkou v ringu je Stormfront (Aya Cash), která mnohdy zastínila nezajímavé linky superhrdinů (A-Train a Maeve). Série se povedla, ale klidně bych zkrátil počet dílů a obávám se, jestli plánovaný spin-off přinese něco nového. 80% ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série hrála dost na jistotu, to ale vůbec neznamená, že by se nepovedla. Setkání se starými známými po roce potěšilo, tuhletu partu jsem si neskutečně oblíbil, a to nejen hochy od Billyho Butchera, ale taktéž i členy Sedmičky s nepřekonatelným Homelanderem. Samotná zápletka mě možná nestrhla tak moc jako v jedničce, ta hlavně těžila z aspektu překvapení, zjevila se na scéně zničehonic a hned si ji mnoho lidí nesmírně oblíbilo. Spíše mě v druhé sérii bavily jednotlivé dílčí linky, třeba ta s Lamplighterem (paradoxem je, že ho hrál herec ztvárňující Icemana v Xmen univerzu) nebo s výtečnou novou tváří Stromfront. Ta se ve svých nejlepších scénách brilantností blížila i k samotné ikoně tohoto seriálu, k "You guys are real heroes!" postavě :D...........Akce opět bezkonkureční, třeba ta nejúvodnější scéna s Black Noirem doprovázená špičkovým hudebním podkresem, lahůdka se vším všudy. Soundtrack geniální, herecké výkony opět na té nejvyšší úrovni, závěr luxusní s nečekaným twistem, jenž v třetí řadě asi slušně zamíchá kartami. Jen malinká škoda příběhu, který se nesnažil dělat nějaké revolučnější kroky, držel se prostě zajetého a vřele přijatého standardu první série. Za mě dávám 85 % ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je nadopovaná fillerama k prasknutí a děj se nikam neposouvá. Akční scény jsou mizerný a špatně sestříhaný, a chybí jim určitá logika. Prostě ti superhrdinové nebo superpadouši ignorují své schopnosti jen pro to aby mohli nechat danou postavu žít. Mlátějí s nimi o vše možné, jen je prostě nezabijou. Nudáááááááááááááááááá. Plot armor je zde opravdu masivní a to jak se hafo postav a to nemluvím o superhrdinech - ale o civilistech, dokážou teleportovat je nehoráznost (ano ta buchta co je uvězněná za velkou zdí kde je kamer a hlídek tři tisíce a jen tak se odtamtud dostane aby našla The Boys). Neustále nám je řečeno že jsou hledaný, ale jelikož se s chutí vykecávají v parku, na lavičkách ANEBO uprostřed města, veškerej pocit nebezpečí se vytrácí. Frenchie, MM jsou zbytečný, Hughie se moc nevyvijí, Butcher se posune až v posledních dvaceti minutách... většinou totiž všichni ztrácí čas vykecáváním "moje máma, moje táta, moje minulost" anebo vydíráním a ukazováním prstem na druhý. Nudááááááááááááááááááááá. Antony Starr je jedinej důvod, proč jsem to chtěl sledovat dál, každá scéna s nim je hereckej koncert, ten týpek je úplně na jiným levelu o proti ostatním. A-train a Deep jsou zbytečný, Black Noir absolutně nevýraznej a neschopnej, nová záporačka otravná. Druhá série navíc sází jedno předvídatelný klišé za druhým a děj se posune až v posledním díle. Scénář působí levně a dost děravě. Nudáááááááááááááááááááá. To že hlavní postavy se můžou vloupat NEPOZOROVANĚ do té věže je taky solidní mazec, žádné hlídky, kamery, prostě žádnej pocit nebezpečí... ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím jít o hvězdu níže. Zábava to sice pořád je velká a je pravda, že dnes není moc kvalitních akčních seriálů, ale druhá sezóna jde prostě uplně proti myšlence té první. Už to není o likvidaci špatných superhrdinů, ale už je to o bitvě mezi superhrdiny, kde hlavní protagonisté v podstatě jen přihlížejí tomu, co se děje. Jejich postavy se stávají nadbytečnými, což je vcelku úsměvné, protože si asi nevybavím jiný seriál, kde by hlavní hrdinové byli takto zbyteční. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UPDATE PO SEASON 02: Neskutočný nárez po druhý raz. Po druhý raz dostávame famózne protipóly v podobe psychopatického antihrdinu Homelandera a démonického antihrdinu Billyho "Cunt" Butchera. Stormfront sa stala pekným orieškom a po záverečných minútach som naozaj zvedavý, kam to ďalej povedie, keďže komixovú predlohu som doteraz neokúsil... Viac rozpočtu = viac gore = viac efektov = more more and more crazy fun... ()

Galerie (158)

Zajímavosti (23)

  • Obytný komplex v Sýrii ve scéně, ve které Black Noir (Nathan Mitchell) likviduje superteroristu Naqiba (Samer Salem) byl vytvořen přesně podle popisu pákistánského úkrytu Usámy bin Ládina. (NiWi)
  • Na začátku epizody hraje píseň „Sympathy For The Devil“ od The Rolling Stones a po ní hraje „Pressure“ od Billyho Joela. (Duoscop)

Reklama

Reklama