Reklama

Reklama

Co kdyby nadané dítě z jiného světa ztroskotalo na Zemi, ale místo aby se pro lidstvo stalo hrdinou, začalo by se projevovat velmi zlověstně? V Synovi temnoty přináší vizionářský tvůrce Strážců galaxieThe Belko Experiment děsivý zvrat a nový radikální žánr: superhrdinský horor. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (378)

misterz 

všechny recenze uživatele

Taký superman naruby. Nič zvláštne, aj keď trochu zaujala postava toho chalana, všetci ho považovali za čudáka a on pritom obyčajný Klark Kent... No chýbala tomu atmosféra, viac mordov a tiež by som pritvrdil v gore. V tomto smere obstál iba ten chudák v aute. Veľmi slabý priemer 50/100 ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Horor o antihrdinovi si představuji trochu jinak. Yarovesky nám naservíroval víceméně kopii legendárního Donnerova The Omen, jen s tím rozdílem, že tento Damiánek může bez problému zastoupit laserovou řezačku a nepotřebuje křídla k létání stejně jako Superman. Čirá béčkoidní záležitost s potěšujícím ačkoliv nepřekvapivým závěrem. Možná měla Miri točit další porno... ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebylo tak špatné. Překvapuje mě dost nízké hodnocení. Možná od toho byla moc vysoká očekávání. Jak by to asi vypadalo, kdyby na Zemi přistál zlý Superman? To se nám snaží ukázat tento film. Začátek je pomalejší, a pak to začne, jedna velká vyvražďovačka. Možná to není moc originální, ale minimálně si ten kluk umí dost dobře hrát na svatouška. Kromě Elizabeth Banks tu žádné hvězdy nenajdeme. Ruka Jamese Gunna tu moc patrná není. "Vždycky budeš maminčin chlapeček." ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Krvavé zkoumání zla, které si klestí cestu na náš svět? Jako fanoušek sci-fi jsem byl zvědavý co je to superhrdinský horror a koukám, že film přitáhl zástupy lidí. Ale tvůrci mohli udělat mnohem víc. Je to jednoduché a ve výsledném dojmu takové srdeční vakuum. Je zde vybalancovaný poměr mezi horrorem a dramatem a na sci-fi nic nezbylo. Film doporučím zde babičce, která nikdy neviděla film o superhrdinech. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film neni špatně provedený, ani natočený. Naopak po vizuální stránce je téměř bezchybný. Bohužel příběh je zde jak přes kopírák a jen do něho naroubovali dítě supermana (tedy pokud by byl zlý). Horor se zoufale snaží zaměřovat na brutalitu a tak s radostí ukazuje několika sekundové scény střepů v očích a odtržených čelistí, ale nějakou hororovou atmosféru zcela postrádá. Pokud vám do obličeje náhle nevlétne obličej s hlasitou hudbou, ani byste nepoznali, že o nějaký horor jde. 45% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se od března do května 2018 v USA. (Varan)
  • Na konci filmu lze zahlédnout v jednom rámečku hlavního hrdinu filmu Super (2010), který režíroval producent James Gunn. (Isidor)

Reklama

Reklama