Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jde o jeden z klasických rodinných seriálů...když už nic jiného, tak mu je nutno ku cti přiznat, jak vedle Kroku za krokem rozesmíval řadu českých domovů...Bezvadný komik Tim Allen doplňován příjemně vymyšlenými charaktery vedlejších postav, které jsou zahrány víc než mile...Rád jsem podléhal kouzlu tohoto zábavného díla... ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Herec Tim Allen je skvělý komik - to mi výrazně předvedl poprvé v tomto výborném seriálu, který je další nostalgickou vzpomínkou na dětství a devadesátky. Spousta dobrých vtípků, neustálé popichováni Tima a Ela mě hodně baví. Navíc postava Willsona, který neustále schovává svůj čumák za plotem a poučujeme Tima, jak vyžehlit různé problémy u své ženy (ta občas umí Tima pořádně setřít), je originální a dokonalá. Hlášky jako: "Myslím že ne Time" nebo "Potřebujeme větší výkon" jsem si osvojil a rád je používám, když je tedy vhodná chvíle. V posledních řadách šla kvalita epizod bohužel už docela dost dolů, přesto fajn zábava...8/10. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Kutil Tim a jeho "dokonalé" umění něco ukutit :-).Zajímavé na tomto rodinném komediálním seriálu je,že mi po celou tu dobu a po všech těch 8mi sériích přišlo,že všichni dětští herci jsou neskutečně podobní svým seriálovým rodičům. Ke tradičnímu kutilskému pořadu Čas pro nářadí patří také rodinná atmosféra,která na nás svým sentimentem dýchá snad v každém díle. Místy naivní ale nic, co by někoho dokázalo rozzlobit nebo donutit přepnout kanál. Na tuhle věc se ráda podívám,když je možnost :-). ()

T2 

všechny recenze uživatele

Pre kutilov ako stvorené ale samozrejme, že práve pre nich ani nie ako pre celú rodinku, ktorá sa chce dobre pobaviť na šarapatkách majstra Tima v podaní výborného Tima Allena, len škoda že časom to už pripadá moc stereotypne až zašlo, niekedy veľa škodí, hlavne keď sa to až moc v podobnom zmysle opakuje. ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Tim Allen (s hlasem Václava Postraneckého) na vrcholu. Jako doplňky slouží jeho rodinka, soused bez obličeje, flanelovej kolega, sekačka na trávu s motorem z tryskáče v garaži a Pamela bez "předností". I po letech je to pořád stejně zábavný. Můj nejoblíbenější vylepšovák je autodráhový autíčko s motorem z vysavače. ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • Během natáčení svého pořadu Tim občas požádá do zákulisí Klause, aby pustil hudbu. Klaus Landsberg pracoval na seriálu v oddělení, které mělo na starost zvukové efekty. (HellFire)
  • Nářadí Binford, jež sponzoruje Timovu Chvilku pro kutily, nese své jméno po kamarádovi jednoho z produkčních seriálu. (HellFire)
  • Poslední americký sitcom, který vyšel na videokazetách. (HellFire)

Reklama

Reklama