Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

johhny007 

všechny recenze uživatele

Spíš palec dolů než uprostřed nebo nahoru.V televizi opakovaně skoro každoročně a nikdy mi to nějak nepříjde vtipné a další účely co to má udělat.Od začátku do konce předvidatelné.. , ale nejvíc mě na tom mrzí , že Tommy Lee Jones se tentokrát hodně sekl a bohužel to nebylo na poprvné a určitě ne naposled :/ SHRNUTÍ:Celkem o ničem bohužel obří sklamání v nemá to ani na průměr co dál ? NIC! ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Na Herekovom mieste by som uvodnu fekalnu scenu s kravou a mobilom bez milosti vystrihol. Co sa tyka mladych naivnych roztieskavaciek boli take vygumovane az boli vtipne. Priemerna komedia s podpriemernym scenarom. Na pocudovanie film vyrazne nenudil a na jedno pozretie bol vcelku stravitelny. Od rezisera Mighty Ducks som vsak cakal viac. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Slušná komedie, která na můj vkus obsahovalo málo humoru a možná i akce. Film nabídne celkem nápaditou zápletku. Nicméně děj se mi zdál docela nudný a ne zrovna moc promyšlený a propracovaný. Dalším takovým trnem v oku bylo to, že se tu až příliš řeší vztahy, což není zrovna můj šálek čaje. No a to rozuzlení bylo velmi odbyté. Kladné body můžu přidat pouze za mladé pěkné roztleskávačky. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na to s pocitem, že je ten film naprosto zbytečnej a nicneříkající. T.L.Jones je dobrej herec, ale když je k ničemu scénář, nedá se nic dělat, ani on to nezachrání (pokud má vůbec takovýhle snímky zapotřebí). Režisér se chtěl pravděpodobně podívat na pár hezkých holek, který se mu nakrucujou před kamerou, protože jinej účel tam fakt nevidím. ()

HarveyDent 

všechny recenze uživatele

Je to malé, levné a primitivní. A originální úvodní titulky tomu nepomůžou. Scénář snad psal puberťák na střední, který rád šmíruje roztleskávačky ve sprše, režie tu ani nemá CO na práci a i když Jones utrousí občas vtipnou hlášku, je to celé jeden velký trapas. Jediné, co ten film mohlo zachránit, byly sexy stehýnka, bříška a prsíčka "hlavních" hrdinek, jenže tvůrci absolutně nepochopitelně nechají šerifa vyhrát v souboji o zahalení těchto "záchranných" partií. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Heather (Vanessa Ferlito) zmíní, že snímek Olověná vesta (1987) je jejím velmi oblíbeným. R. Lee Ermey, který zde ztvárnil roli kapitána Nicholse, se objevil právě i ve filmu Olověná vesta. (Coldrex)
  • Ve snímku se Teresin (Paula Garcés) přítel jmenuje Antonio. Ve skutečnosti je tato herečka vdaná za Antonia Hernandeze. (Coldrex)
  • Zbraň, kterou má Tommy Lee Jones ve filmu, je jeho vlastní. Jedná se o Colt 1911. (Coldrex)

Reklama

Reklama