Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Raymonda nelze nemilovat:-) Už od prvních okamžiků jsem si ho zamiloval. Skvěle napsané dialogy, brilantně zahrané, skvěle fungující jako celek..Určitě se jedná o jeden z těch nadprůměrnějších amerických sitcomů..Na jeho celkovém hodnocení a kvalitě se značně promítl i dokonalý český dabing. Zahořklý, ironický a pesimistický dědek Frank, vizáží takový český Miloš Nedbal jednoznačně moje "NEJ" postava z celého tohoto seriálů. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Noční můra snad každé holky. Vdáte se a naproti přes ulici bydlí rodiče vašeho manžela, kteří absolutně nerespektují vaše soukromí, váš manžel je stále maminky mazel, který se jí neumí vzepřít a zastat se vás, a navíc spolu s vaší tchýní a tchánem musíte sníšet i svého čtyřicetiletého švagra, který se po rozvodu vrátil k mamince a je neskutečně natvrdlý. Jo, jako odstrašující příklad je tenhle seriál perfektní a já se skvěle bavila, z představy, že to zažiju taky, mi ale stéká studený pot snad po celém těle. 75% ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

"Tohle nejsou prsa na ukazování, Rayi - to jsou PRACOVNÍ prsa!" "No tak, Debb, mluvíš o nich, jako by už byly v důchodu. Občas ještě poskytují poradenské služby." Velice zvláštní - americký sitcom z rodinného prostředí - a přitom vůbec není trapný jako třeba Krok za krokem nebo Plný dům. Je to proto, že je o rodině, ale ne rodinný. Takže se naštěstí nedočkáme žádných 'ponaučení' a jiných omylů výše zmíněných. Je to vynikající série (zatím bylo u nás uvedeno pět sezon, ale natáčí se dál). Ray Romano a Patricie Heatonová odvádějí opravdu dobrou práci, sympatický je i nerudný Peter Boyle (Frankensteinovo monstrum z Mladého Frankensteina) a naprosto skvělá Doris Robertsová (Nový list, Vánoční prázdniny), kterou navíc opravdu geniálně dabuje Alena Vránová. Jedině Brad Garreth v roli věčně ublíženého Rayova bratra Roberta mi místy trochu leze na nervy. Ale ne natolik, abych hodnotil méně než pěti hvězdičkami. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pobavili Boyle a Doris Roberts jako rodice. :) Serial neni uplne spatny, par dobrych vtipu tam je. Je to takovy ten usmevny sitkom, ktery neurazi (ani nevsazi na sprostarny), takovy ten druh humoru "pro celou rodinu", bych rekl... P.S.: Bejt nemocnej, tak to v posteli klidne sleduju dal. Zatim mi stacila prvni serie... ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

"Haló? Rayi? Volám vám, abych vám řekla, že ten dort je na oslavu, tak ho nejezte. ... Rayi? ... Rayi! Že vy už ho jíte?! Okamžitě toho nechte, jdu tam!" - "Vstávej, Roberte! Za chvilku je tu máma!" -"Běž! Utíkej! Zachraň se sám!" :DD Nejlepší scéna ze všech seriálů, které jsem viděl (kromě sovy v pavučině v pokoji Frye z Futuramy). ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Natáčení finále seriálu bylo dvakrát odloženo, když onemocněla nejdřív Patricia Heaton, a poté i Doris Roberts. (Tom Riddle)
  • Baronovic děti Ally, Michael a Geoffrey jsou ve skutečném životě sourozenci Madylin, Sawyer a Sullivan Sweetenovi. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama