Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (157)

Dogfish 

všechny recenze uživatele

Scénář těchto letních komedii je vždy stejný. Hodíte do hrnce pár osvědčených herců, kteří jsou momentálně populární (Hřebíčková, Langmajer nebo Vetchý), naivní scénář okořeněný rádoby vtipy a hlavně to krásné letní počasí. Je to prostě bída a pořádná komedie v nedohlednu. 1* za pár obíbených herců a druhou za hlášky Godly. ()

Luswani 

všechny recenze uživatele

Vždycky si u takovýchto špatných filmů říkám, jak by asi vypadaly, kdyby se jich chopili talentovaní tvůrci. Přitom z takového námětu se dá vytěžit strašně moc. Zde ale vidíme vedení herců, které se režisérovi rozpadá pod rukama, špatný scénář, střih..... Ze začátku se objevilo pár nadějných vtípků, ale rychle se ukázalo, že to byly jen výjimky. Špatný film, který tentokrát nezachránila ani má oblíbená Petra Hřebíčková. 35% ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Jak blbci prisli k penezum... To je vdecne tema. Divim se, ze je celkem malo vyuzivane. Samozrejme to ma natolik velky potencial, ze divak ma okamzite pocit, ze namet nebyl dostatecne vyuzity. Ale tak, sranda to je. Nebudu rikat, ze ne. Film se nebere vazne, libil se mi herecky pristup a nadhled. Myslim, ze jedna z tech lepsich ceskych komedii posledni doby. I kdyz ta latka je bohuzel fakt nizko. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Podle synopse a výběru vesměs béčkových herců (možná krom Hřebíčkové) jsem čekal úplné dno, ale výsledek nakonec byl klasický průměr, který místy iritoval svou hloupostí, ale místy zase naopak pobavil. Klasická česká výplachovka druhého (kino)sledu (tím myšleno, že neudělá taková set-tisícová čísla jako Po čem muži touží), jako stvořená pro Netflix. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

první asi 3 minuty to vypadalo,že by mohlo jít - na české poměry posledních let - o slušnou komedii.leč zdání klame.Postupem času se z toho totiž stane skoro až agresivně tupá záležitost,která se snaží sázet na buranský humor ,ale v reálu uráží inteligenci všech diváků.Možná je to jen můj problém,ale osobně mě uráželo to,že se tahle rádoby komedie snaží vyvolat dojem,že všichni kdo bydlí na vesnici jsou automaticky jednoduchá (Hřebíčková,Zima)zlá (Jeřábek) a omezená (Taclík) hovada.Asi by mi navíc mělo připadat vtipné,že se rodina rozhodne splnit poslední přání otci a hodlá ho pohřbít na zahradě,přičemž je farář udá,přijede policie a rakev i s nebožtíkem si odveze a nechá si jí na služebně jako "důkazní materiál"Really?Jako vážně takhle vypadá současná představa scénáristů o humoru?Sorry jako ale tohle fakt ne.Dlouho sem si myslel,že současné česká komedie nemůže klesnout níž,ale evidentně nalezla nové dno.Jediným plusem tady je Zdeněk Godla,který je tu sice jen chvilku a nezachrání tak tu bídu okolo,ale jeho postava je jediná normální a navíc je vtipná...0% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Herečka Eva Leinweberová má v úvodních titulcích uvedené jméno Ewa. V závěrečných titulcích už má jméno uvedené správně. (dopita)
  • „Když mi producent Igor Konyukov zavolal, jestli bych nazpíval další píseň do filmu, přišlo mi to nejdřív jako trochu absurdní nápad, mít tam dvě písničky. Když mi ale novou písničku poslali, změnil jsem názor,“ uvedl Richard Müller. (SONY_)

Reklama

Reklama