Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

kleopetra 

všechny recenze uživatele

Když jsem chodila na ZŠ, tak jsem na tom byla závislá - porevoluční období a odpoledne nic jiného nedávali (bídné vysvětlení). Tohle a Santa Barbara. Na gymplu jsem to naštěstí už nestíhala a asi jsem i trochu dospěla... Hvězdička za to, že jsem se dívala, ale nechápu, jak jsem mohla. Ještě teď se stydím... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Trochu zpochybním objektivitu zdejších hodnotitelů, protože nevěřím že viděli všech dvanáct tisíc x dílů... já viděl asi čtyři takže mohu doufat, že těch dvanáct tisíc xminus čtyři ostatních dílů mohou být hvězdné. Nejvíc bodů dávám za ten fantastický počet dílů... třeba česká Ulice bude mít taky za mého života dvanáct tisíc x dílů. ()

Reklama

Sokkk_y odpad!

všechny recenze uživatele

Jako písek v přesýpacích hodinách jsou dny našeho života. Takhle nějak mohli tuto dnes již kultovní větu slyšet fanoušci (za předpokladu že nějací jsou) snad největšího seriálového projektu. Zas tak špatný projekt to asi není, když to dostalo 4 nominace na Emmy a (jak již monolog napsal) 150 cen. Tím se může pyšnit málokterý seriál, ale každopádně nic to nemění na tom, že to je prostě krávovina. Dá se snad považovat za smysluplný děj scénka, kdy dva chlapi na sebe míří dálkovými televizními ovladači přes deset dílů?? Já si myslím že ne. A to je jeden dílek z deseti tisíců... ()

tragos 

všechny recenze uživatele

Seriál, který vstoupil a bohužel stále ještě vstupuje do dějin -- natáčí se už přes 40 let. A jednoznačný důkaz toho, že mezi kvalitou a kvantitou existuje nepřímá úměra. Ta jedina hvězda patří producentům za to, že na to tak dlouho dokáží shánět prachy, jinak je to totiž bezkonkurenční odpad, kterému se můžete buď zplna hrdla zasmát nebo se jít vyzvracet. Doporučuju to první. ()

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Další americká,nekonečná srágora,vhodná tak akorát pro zasmání.Horko těžko jsem shlédl 2 díly a rychle utekl.Je to o nikom,o ničem a lidé k tomuhle píšící scénář mají můj hluboký obdiv a divák jim buď milostiv.,protože něco takového vytvořit je opravdu výkon.A vysílat tolik let se to může jen v Americe.Halelujá!Dávám jasnou a čistou nulu. ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • V seriálu si zahráli hned tři Češi - Jan Tříska, Eva Jeníčková a Ivan G'Vera. (Gavron)
  • Ve své době se jednalo o nejdelší seriál vysílaný stanicí NBC. (gogos)
  • První díl byl odvysílán 8. listopadu 1965. Postava Julie Olseonové v něm byla zadržena pro krádež kožichu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama