Reklama

Reklama

Pro balík prachů

  • USA Honest Thief (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (167)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Lájem i ve svých 104 letech, pokud bude ještě při smyslech, bude schopen zahrát podobnou roli bývalého vojáka/bodyguarda/ochranky/vrátného/kohokoliv kdo umí rozbít držku a zlověstně huhlat a vyhrožovat " I will kill you". Tohle je další stravitelná a zábavná jednohubka, která nenasere a druhý den ráno už nevíte, že jste na něco koukali............................6 z 10. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

I mě už ty neesonovky celkem přešly, ale kadence již není taková, takže jsem byl zvědav i na tu loňskou. Chvilku to vypadalo, že bude Neeson konečně záporák, nicméně už podle názvu a obsazení Jaie Courtneyho (ke kterému mám velice ambivalentní pocity) se dá leccos odtušit. A musím přiznat, že mě to docela dost bavilo a fandům nenáročného a nepříliš akčního thrilleru můžu jenom doporučit, nicméně do kina už bych na to nešel...70% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejslabší Neeson bohužel. Liam Neeson je sice pořád sympaťák a jeho vynalézavosti mě baví, ale tady bych mnohem raději uvítal kdyby se film soustředil na dané loupeže, ale tvůrci se vydali asi tím nejméně zajímavým směrem. Liam se zamiluje a hodlá se vzdát a vrátit peníze výměnou za nižší trest, ovšem né vše jde podle plánu, kor když po Vás jdou 2 chamtiví agenti. Blbé je, že "záporáci" jsou zde pouze 2 a jelikož Liam je dobrák, který nechce nikoho zabít, tak z akce si člověk neužije nic. Té akce je zde tak málo, že má divák pocit, že zde vlastně žádná není, trvá max 2 minuty a z celé stopáže zahrnuje maximálně 10 minut. Jako Drama ani romantický film příliš nebaví a na Thriller je málo napínavý, takže film zklamává téměř ve všech směrech. Škoda nebavilo mě to. Příběh***, Akce**, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost**, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí**. 4/10. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Naivna bachorka s Liam-om. To som necakal. Trocha romantiky tomu vobec neskodi. Skor ten hlupucky a predvidatelny scenar a postavy FBI agentov su tiez uplne ako z komixu. Rozhovor typka s prilepenym uskrnom na tvari so psim spolocnikom s Annie bol uplne "out of the line" - ako priatelsky pokect so susedkou. wtf?! Neskutocna blbina. Uz i dvojhviezdie je silne nadnesene. 35% Neodporucam. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Neeson ve své typické roli i když tentokrát má být špatný on. Jenomže ti, co mají chránit zákon jsou ještě chamtivější, takže mu musíte zase fandit. Jenomže se obávám, že to ti tvůrci s pionýrským slibem trochu přehnali a ve výsledku se na mě začal valit hodně velký kýč. Trošku to zachránil roztomilej pejsek. Jinak co je to za svět, když se nemůžete v klídku ani udat na FBI. Možná to mnohé odradí… ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Film je věnován milující vzpomínce na Lauru Lynn Williams. (Rominator)
  • Třetí akční film představující postavu Liama ​​Neesona jako obviněného ze zločinu, kterého se nedopustil, po filmech Non-Stop (2014) a Taken 3 (2014). (ČSFD)
  • Scény automobilové honičky byly natočeny v listopadu 2018. (ČSFD)

Reklama

Reklama