Reklama

Reklama

Tenkrát poprvé

(seriál)
  • USA Never Have I Ever
Trailer 1
USA, (2020–2023), 19 h 5 min (Minutáž: 22–33 min)

Kamera:

Rhet Bear

Hrají:

Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Ramona Young, Martin Martinez, Mark Collier, Isai Torres, Adam Shapiro, Lee Rodriguez, Gilberto Ortiz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Američanka indického původu prodělala traumatický rok a teď chce hlavně místo outsidera být oblíbená. Jenže kamarádi, rodina ani její pocity jí to neulehčují. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (52)

jasanka 

všechny recenze uživatele

Konecne poradny teenage serial. Skoda, ze ma jen deset dilu. Uzila jsem si kazdy z nich. Jedine, co bych osekala, jsou sceny s otcem. Jinak super. Edit po druhe rade: Jakmile jsem se chytla, byla to zase jizda. Mam par drobnych vytek, ale nic velke ho a tesim se na treti Radu. Po treti rade: Tahle serie byla snad nejlepsi, vyborne. Ctvrta rada: skvele, 5*, uplne jsem zapomnela, jak vyborny tenhle serial je. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál se věnuje sexuálním a etnickým menšinám. Bohužel obvyklými schématickými korektními postupy bez originality. Je to dost neokázalé, ale trochu to drhne. Hrdinka řeší jednu událost za druhou, hádá se, má špatné nálady , protože má v hlavě teenagerské zmatky trauma a úzkosti. Poctivě odvedené prostředí seriálu je zalidněno indickými emigranty, kteří se seznamují se sexem. Hlavně že o něm mluví.Naštěstí to není drama, ale komedie. Seriáll nejvíce ocení náctiletí, protože se do svých seriálových hrdinů dokáží vcítit. Určitě to jsou jejich vzory, protože mají větší charisma a sebevědomí. ()

Reklama

Roby 

všechny recenze uživatele

Když porovnám s žánrově podobným Netflix seriálem Daybreak, tak ho Tenkrát poprvé jasně předčí. Čekal jsem málo a dostal mnoho a to mě vždycky potěší. Bylo to poutavé, zábavné, kulturně zajímavé a středoškolské problémy zpracovány způsobem, který na mě nekřičí z každé druhé scény trapnost!!! No a vypravěč John McEnroe byl prostě nelepší. Jeho trefné hlášky mě dokázali nejednou rozesmát. Seriál můžu doporučit i lidem jako jsem já, kteří tento žánr nesledují a nevyhledávají. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

i když je Devi většinu času otravná sebestředná kravička (a jestli byla Mindy Kaling jako teenager taková musel to být fakt miláček),tak nakonec u Never have I Ever převáží zábavnost a uvěřitelnost něčeho co si na nic nehraje a dokáže nejen rozesmát,ale nakonec i lehoulince dojmout.To,že tvůrci občas ujedou k teen seriálovým klišé nevadí a pokud by v rámci žánru všechno vypadalo takhle,asi bych se nezlobil...70% ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle jsem byla vyloženě zhrozena a chtěla tento seriál "zahodit". Jenže jsem si řekla, že přeci nemůžu hodnotit celý seriál podle prvního jednoho dílu a tak mu dala šanci "ještě jeden díl a jestli to bude stejně hrozný, vypínám to a najdu si něco lepšího." No a po druhém díle mě to vyloženě chytlo :D perfektní odreagovačka, 4 série utekly jako voda a ještě je mi smutno, že už je konec :D ()

Galerie (839)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama