Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

Pai-Mei 

všechny recenze uživatele

Kvalitou seriál nič moc. Dookola sa opakujúce dialógy, stále o tom istom, vždy správne rady reverenda Camdena a ponaučenie na konci dielu. To všetko ide pekne na nervy pretože je jasné, že normálna rodina by sa takto nesprávala. Aj napriek tomu musím priznať, že Siedme nebo pozerávam. Nie preto že by som to obdivoval, skôr sa zabávam na všetkých tých strojených dialógoch a vždy vyriešených problémoch. ()

marttaN odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je na mě už opravdu moc, při pohledu na tento seriál je mně fyzicky zle, hlavně z postavy Beverley Mitchell, nevím proč, ale jak ji vidím mám chuť udělat něco hodně, ale hooodně zlého a jak vidím ty malé parchanty jak vědí co přesně chtějí a co je pro ně dorbý.....tak a doooost i při psaní tohoto komentáře se klepu vzteky, proč tady nejde dát záporné hodnocení, protože pro ně odpad je až moc velká pocta......poroboha já fakt asi budu blejt. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Zvláštní věc, mající něco do sebe. V ranních hodinách, kdy je Sedmé nebe vysíláno se televízní program teprve rozjíždí, tudíž např. marodící člověk vezme zavděk cokoliv. Přehnaně naivní a moralizující seriál by v hlavním vysílacím čase neměl šanci, ovšem po ránu se na něj v rozespalosti dá bez problémů dívat. ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

První řadu jsem viděl asi před 15 lety, dávali to v neděli dopoledne na Markíze. Když odmyslíte příšerně agitační duchovní vážnost a věčné pokrytecké moralizování, které je divákům násilně vnucováno, zkusíte to brát s nadhledem a berete tento seriál spíše za recesi a výsměch pánbičkářství, vyjde z toho chvílemi ucházející (třebaže tvůrčím záměrem evidentně nechtěná) oddychová komedie. A slovenský dabing nebyl špatný. Už jen za to, že jsem u toho vydržel, aniž bych měl po shlédnutí potřebu přidat se k Jehovistům, Mormonům či jiným sektářským pošahancům si to alespoň tu 1 * zaslouží. 20% ()

D.I.G odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál je taký sladký..................až mi z neho zvieralo riť! Len debilní ľudia mohli niečo takéto vymyslieť, keby tam bola aspoň poriadna kefovačka, ale v tomto "kresťanskom, rodinnom" potrate takéto rúhanie nehrozí. Priznávam videl som asi zo desať častí len z tých nových a najviac ma srali tí príšerne predabovaní malý poškrabkovia, ktorí vyzerajú ako dementní, hovoria ako dementní! Vraj tu hrala aj Jessica Biel.....................Tvorcov by som dal rituálne obesiť, bodnúť dýkou pod rebro, upáliť a vystaviť pod Washingtonovým pamätníkom!!!! Na výstrahu!!!! ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Barry Watson (Matt Camden) je jediným z účinkujúcich, ktorý režíroval jednu epizódu a k jednej napísal aj scenár. (rador)
  • Stephen Collins (Eric Camden) a Beverley Mitchell (Lucy Camden) sú jediní, ktorí sa objavili vo všetkých 243 epizódach. (rador)
  • 7th Heaven je najdlhším rodinným seriálom súčasnosti. Obsahuje 11 sérii. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama