Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot Richards je nesmělý dobrák zamilovaný do své kolegyně Alison. Ta ho však vůbec nebere na vědomí, proto se zoufalý Elliot rozhodne přijmout nabídku atraktivní ďáblice. Za jeho duši mu splní sedm přání. Jenže ďáblice má trochu svérázný smysl pro humor. Elliot vysloví první přání a skutečně se probudí v luxusním sídle s Alison po boku. Brzy ale zjistí, že Alison je mu nevěrná a jeho bohatství pochází z obchodu s drogami. Podruhé si tedy Elliot raději přeje, aby byl mužem plným pochopení, ale malíř slzející nad západem slunce Alison také na dlouho nezaujme. Vinou ďáblice neuspěje ani mohutný basketbalista ani okouzlující intelektuál, jemuž vedle Pullitzerovy ceny přisoudí i poněkud problematickou sexuální orientaci. S každým přáním je sice Elliot o něco moudřejší, ale také o něco blíž peklu. A než se naděje, zbývá mu poslední přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (415)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Kdyby se mě pokoušel zlákat ďábel v takovéto podobě, neváhal bych ani vteřinu a upsal bych se k čemukoliv. Elizabeth Hurleyová zastiňuje v tomhle filmu všechno - průměrný scénář s nevýraznými vtípky (až na pár výjimek) i své herecké kolegy, zejména Brendana Frasera v hlavní roli. Sex-appeal Hurleyové je tady doslova všepohlcující a v některých záběrech vypadala tak fantasticky, že jsem skoro nedýchal. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jak nebo čím mám zhřešit, abych propadl takovému ďáblovi? Mám se snad dneska večer koukat na další připitomělou nováckou show, jejíž reklama se zhovadile třepotala málem až vprostřed obrazovky? Dej mi znamení, pekelná vládkyně, a já to pro těch sedm přání a sedm setkání s tebou udělám! Možná bych si někde mezi přáními strávit s tebou půlnoc v Paříži (zdravím Woodyho) a prožít s tebou noc (klidně v muzeu, Bene) přál, aby se v roli Elliota, když ne já sám, objevil kdokoli jiný, protože Brendan Fraser vypadal, jako by mu ulítly včely. Ale jinak nemám připomínek, film mi zkrátil odpolední čekání na večer a znovu mě přesvědčil o tom, že víra v ďábla je rozhodně víc sexy než víra v Boha. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Citlivý, úspěšný, bohatý, šarmantní, patřičně vybavený - toť ženský mýtus ideálního muže, který pokud splňuje výše uvedené, tak je obvykle ženatý, nebo gay, nebo obojí.. To muži tak nároční nejsou a k naplnění ideálu jim evidentně stačí Alžběta H. v ďábelských převlečcích - nebudu si na nic hrát a přidávám se do řady.. Nemohu se zbavit dojmu, že vkusný bavič Ramis z toho mohl vytěžit mnohem víc a Fraser je už v podobných rolích dobrosrdečných ňoumů okoukaný, nicméně jeho rezavé alter ego přecitlivěle plačící při západu slunce mělo něco do sebe. Lima se tu podivuje, že Hugh Grant zahnul někomu takovému, jako je Liz Hurley - asi to bude tím, že na zadním sedadle auta odmítala dělat ústy to, co za 60 doláčů hravě zvládne šlápota s pysky koně Převalského.. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

6 / 10 Elizabeth Hurlely ako satanáš?! Oh yeah, baby! Ak je to skutočne tak, tak sa len potvrdilo motto, ktoré mal môj maturitný ročník na table: "V nebi je síce lepší vzduch, ale v pekle je lepšia spoločnosť." A čo sa filmu týka, nie je to práve najoriginálnejšia komédia, ale čert (alebo čertica?) to ber - nudiť sa počas jeho sledovania určite nebudete, povinný happy-end vás presvedčí o tom, že úprimná láska hory prenáša, a navyše sa aj zasmejete. To však nič nemení na fakte, že (po)hlavnou rozkošou je práve diabolsky krásna Elizabeth - vďaka bohu za ňu! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Pekelně vtipná komedie s kočkou Elizabeth Hurley (jestli je ďábel žena a vypadá z poloviny tak dobře jako ona, tak chci do pekla :-)) a skvělým Brendanem Fraserem. Jednotlivé proměny mě neskutečně bavily ("Ať už ta pitomá koule konečně zapadne!") škoda, že v závěru film nehorázně ztrácí a konec je předvídatelný. Na druhou stranu je to komedie, takže přimhouřím oči a dám tomu 4 hvězdy. P. S. Není moc filmů, kde uvidíte Boha jako kouřícího černocha... :-) ()

Galerie (66)

Zajímavosti (17)

  • Z filmu bylo vystřiženo několik scén, včetně jednoho Elliotova (Brendan Fraserú přání, a to stát se rockovou hvězdou. Tato část filmu byla až příliš obscénní. (Nick321)
  • Elizabeth Hurley si v tomto filmu oblékne celkem 19 různých šatů. (Bakllazaan)

Reklama

Reklama