Reklama

Reklama

Minuta po minutě

  • Česko 10 minut pravdy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Drsný thriller o muži, který ztratil během bankovní loupeže paměť. Kousek po kousku musí složit chybějících 10 minut své paměti, aby zjistil, kdo ho sabotoval. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jelikož se MInuta po minutě nedá sledovat na sto procent jako jiný, běžný, film, nedalo mi to a tak jsem se podíval, co jsem od režiséra v minulosti už viděl. K filmu jsem po necelé hodině měl nějaký názor a ten jsem si v tu chvíli nechal pro sebe. Jaké ale bylo moje překvapení, že jednu sračku jsem už dal - Elitní zabiják, který je bohužel taky s Brucem - a že k ní mám skoro stejný komentář, jako jsem měl v tu chvíli názor k tomuto filmu. Takže výsledek? Pět let rozdíl a Bruce se svým, teď už můžu říct, dvorním režisérem Brianem Millerem točí stále stejný sračky. Proč Bruci? Ty si zapomněl na svojí roli v komedii Co se vlastně stalo z roku 2008, kde sis z podobných rolí dělal prdel? Nevím to jistě, ale obávám se, že si u mě na dobro skončil... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ďalší „low quality“ film od Briana A. Millera plus jeho ďalšia nevydarená spolupráca s B. Willisom. C-čkový scenár, nízko úrovňové akčné scény, zbytočná snaha o kombinovanie jednotlivých častí príbehu a záver, ktorý je tak trochu výsmechom celého filmu a Bohužiaľ, aj diváka. Jedna malá hviezda za to, že B.W. sa snaží brať sám seba „aspoň trochu vážne“. V opačnom prípade by som sa priklonil k najnižšiemu hodnoteniu. Osobné hodnotenie: 51% (*) ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Brian A. Miller se zkrátka řemeslu pořádně nenaučí - i když má k dispozici otevřený set, kde se střílí policisté a lupiči a šlo by z toho vytřískat solidní scénu, stejně to natočí/sestříhá jak amatér bez znalosti základů (ve smyslu "jak se střihem tvoří dynamika", případně "jak střídat záběry pro přehlednost situace"). NICMÉNĚ v rámci děje je to vlastně neurážející klasika (v kategorii béčkových videovýplachů), Michael Chiklis v hlavní roli neurazí, Bruce Willis se tradičně pronudí pár minutami scén, které nejspíš natočil během jediného odpoledne, závěrečný twist je čitelný na míle dopředu a je tu naštěstí slušný bodycount, takže to ve výsledku docela odsýpá. Dobré to není ani omylem, ale aspoň z toho nekrvácí oči. Dokonce nechybí snaha o budování příběhu a rozmanitost lokací, což je po otřesném Backtrace se Stallonem výrazný pokrok. Ale stejně si 10 Minutes Gone budou všichni nakonec pamatovat hlavně pro to, že jde o film s nejplešatějším plakátem vůbec... ()

zekon odpad!

všechny recenze uživatele

po 20ti minutách jsem zjistil že mi je úplně jedno co se v nějakých 10ti minutách stalo a je mi u řiti kdo co a jak. Hrozná nuda, otřesně zpracované přestřelky, nekonečné zásobníky. Aby se 30 policajtů netrefilo do zad stojícího frajera s brokovnicí na to fakt musí mít dnes žaludek i puberťák. Willis začíná hrát asi ze zoufalství v čemkoli. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Vcelku pozerateľné newilisovina s Willisom. Akcia dobrá, Chiklis celkom fajn ťahúň, Willis sa typicky prenudí, Hull tu vyzerá strašne a zvrat je čitateľný jak sviňa. A Miller ukázal, že na viac nemá, lebo natočiť na otvorenom priestore prestrelku tak staticky, to by som čakal od týpka čo točí prvotinu.3* to ale dostane ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Cincinnati (Ohio, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama