Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Anti chlap, kterej fandí Atletiku a když vidí hlouček fanoušků Realu okamžitě zadupává svojí šálu do kanálu a vyřvává Real...no je tohle chlap? Ne tohle je Bouřlivák. Scény, které v tomhle filmu uvidíte nikde jinde neuvidíte, respektive scény ze života Bouřliváka jsou natolik originální, že tři hvězdičky jsou dost málo, a chápu to, že tohle na jedno zkouknutí ztrácí trošičku účel. Tohle se prostě nedá, takovejhle film asi jen tak v televizi neuvidíte. Řek bych, že klasickej obyčejnej člověk se u toho výborně pobaví, na druhou stranu rejpala už rozčílí fakt, že Bouřlivák se před noční v hospodě nesktuečným způsobem naláme v hospodě, a pak usedne do jeho rozpadlého stoletého Seata a jako policajt v utajení začne rajdit ulicema Madridu. Bouřlivák je prostě unikát. ()

RobLord 

všechny recenze uživatele

Metalák z El Dia de la Bestia Álexe de la Iglesii, tedy Santiago Segura, natočil totálně chlíváckou komedii, ve které si rovnou střihl hlavní roli: upoceného, obézního a zábavně prasáckého Bouřliváka. Ráno, když se vzbudí z vopice, vyveze invalidního otce žebrat na ulici, aby bylo na živobytí; pak profláká den chlastáním, pokřikováním na šikmovoký, černý huby a šlapky, mno a večer se totálně zleje, aby se výborně cítil ve službě, ze které ho dávno vykopli. Spolu s obrýleným sousedem, kterému píchá sestřenku - prodavačku z rybárny, řeší velký případ - pronásleduje drogovou mafii. Já osobně u tohohle filmu řval smíchy. Naprosto mě odrovnala scéna, ve které Bouřlivák objednává jídlo v čínské restauraci a pak také telefonní hovor mafiána v kostele. Naposledy jsem se takhle královsky pobavil jako kluk u italských komedií. ()

Reklama

Stanix 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si zajisté na zastydlého italského účetního Fantozziho, ne? Tak tohle je v obdobném duchu, s tím že tady jde o španělského ignorantského expendreka Bouřliváka a humor je velmi obhroublého zrna. Ze startu bylo vtípku dost, ale druhá polovina je už malinko chudší. I tak ale Bouřlivák stojí za shlídnutí a možná i celá série ( 4 díly ), uvidíme. PS: Raději Bouřlivák s neotřele originálními gagy než stále stejné přiblblé prcičky a jiné fekální hovadiny ze zámoří. ()

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Hehe, Torrente je fakt zkurvysyn - o tom žádná:) ,ale tak neodolatelným způsobem, že jsem té jeho propocené, arogantní a vypočítavé postavě musel fandit. Škoda jen, že si snímek neudrží "kvalitu" z úvodu po celou délku filmu a taky toho, že Segura líp nenapsal postavu hlavního záporáka, který je dost o ničem (v porovnání třeba s jinými vedlejšími postavami) - respektive, že je to takový fádní pičus, co by možná u jiného filmu bohatě stačilo, ale na tuhle psychárnu je to trošku málo. ()

Lumberjack 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho daleko více, neříkám, že to je úplně špatný - občas jsem se i zasmál, ale čekal jsem odzbrojující hlášky, které se nedostavily a v prvních minutách mi Bouřlivák nebyl ani moc sympatický... EDIT: Tak po druhém zkouknutí zvedám o jednu hvězdu a chystám se na zbylé díly... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama