Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Heh! Kdo by řekl, že tuhle veskrze rodinnou (čti "pro lidi jakéhokoliv věku") a řádně hravou akční komedii natočil Robert "Quentin`s Brother" Rodriguez? Bez zbytečných řečí - skvělá jízda se sympatickou dvojicí mladých špiónů vás bude bavit, tak jako mě...Což znamená hodně! Navíc se, především ti starší, dočkají několika vychytávek, kterých byste se v jiném filmu s těmi samými herci rozhodně nenadáli - jen namátkou - už jste někdy viděli Dannyho Treja plakat?! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to dávno za nami. Sme finanční makléri.“ Dnes sa mladí diváci na SPY KIDS pozerajú na môj vkus až príliš... chladnokrvne? Pritom v roku 2001, kedy mala táto vydarená rodinná akčná komediálna špionážna paródia premiéru, z nej boli mnohí paf a dušovali sa, aký je ten Robert Rodriguez (DESPERADO, OD SÚMRAKU DO ÚSVITU, FAKULTA, ŠTYRI IZBY) frajer, keď dokázal tak rozkošne preradiť z brutálnych, vyložene „dospelých“ hororov a trilerov, na podarenú hračkársku blbôstku, ktorej nechýba kúzlo okamžiku (besný úvod so šialeným „prepadom svadby“ pomocou helikoptér s rotačnými guľometmi a zamilovaným párikom, romanticky odlietajúcim padákmi na motorový čln... neuveriteľné), uvoľnení herci (Banderas, Guginoová) ani smršť skvelých nápadov (už po stránke kostýmov a výpravy vyzerajú SPY KIDS pôsobivo, nevraviac o všetkých tých efektoch, maskách „Palcov“ či bondovských vynálezoch). Rodriguez dokázal už vtedy (táto super schopnosť mu zostala) nakrútiť za menší rozpočet veľkolepo vyzerajúci film. Faktom je, že už v r. 2001 mnohým SPY KIDS nesedelo (komerčný ohlas ale bol taký veľký, že vznikli ďalšie dve časti). Takže vlastne nečudo, že ich hodnotenie osciluje medzi 40% a 80%: občas vtipné a kúzelné (aj vďaka hereckým kreáciám Rodriguezových maskotov - Trejo, Marin, Patrick), inokedy naozaj už až príliš príšerne roztatárené. Tak si vyberte. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Nenáročná zábava pre malých, ktorá je síce blbárňou, ale dá sa na to dívať. Je to na hranici 2* a 3*. Trocha som sa aj bavil, no nemôžem povedať, že kráľovsky. Vtip nechýba, aj keď je dosť detský a nudný a chvíľami trápny. Rodrigueza mám rád, ale tie detské rodinné somarinky si mohol odpustiť. Radšej by mal spojiť hlavu s Tarantinom, podobne ako v projekte Grindhouse a vymýšľať podobné úchylárne. S prižmúrením oka dávam 50% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

James bond si vzal k ruce parťačku, omládnul o dvacet let a vznikly z toho Spy Kids. Antonio Banderas v roli otce dvou superdětí si roli evedentně užil, ale stejně se moc nesnažil. Ale tenhle film není o hereckých výkonech, ale o fantastických vynálezech a je také plný dětských splněných přání. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

No to je teda riadny výplach. Ťažko to považovať za komédiu, pretože tam dokopy nebolo nič smiešne, taktiež akcia nulová a špiónska stránka filmu v podobe dvoch nenápadných detí tiež nie moc. Takže zaujímavé zostáva len obsadenie, najmä postava Dannyho Treja a mne zostáva záhadou, ako sa mohol režisér takéhoto braku zmestiť na csfd do TOP 20 najobľúbenejších režisérov. Ach Robert, Robert... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Když je záběr na Floopa (Alan Cumming), jak mačká kouli hlíny, vidíme, že mačká pravou rukou. Ale když se od okna otočí, má ji najednou v ruce levé. (SONY_)
  • Když Machete (Danny Trejo) proskočí oknem, můžeme si všimnout, že na křesle nesedí Mr. Lisp (Robert Patrick), ale někdo úplně jiný (můžeme tak soudit podle barvy a stylu vlasů). V dalším záběru je zas vše v pořádku. (SONY_)
  • Cheech Marin si zde zahrál spolupracovníka Gregoria a Ingrid Cortezových. V seriálu Detektiv Nash Bridges si zahrál spolupracovníka Evana Corteze. (HappySmile)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama