Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodiny se sjíždějí na pohřeb, který se koná na Náplavomarce. Viserys vyzývá k ukončení bojů a Alicent se dožaduje spravedlnosti. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (84)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Udialo sa toho vcelku dosť tak poďme po poriadku. Epizóda začína smrťou lady Laenoy. Pohrebná hostina je v dosť pochmúrnom duchu. Jej telo ešte nevychladlo a jej muž Deamon už kláti svoju neter Rhaenyru a jej draka zas uchmatne kráľov syn Eamon, ktorý si to ale odserie lebo mu princovský bastard vyklobne oko. Epizóda sa končí útekom princa Lenora, ktorý finguje svoju smrť a svadbou Reanyry a Deamona. Prevedenie: V   tejto časti sa toho deje tak veľa, že ani nemáte čas sa nudiť. Neskutočne mi nesedí hlavná hrdinka Rheanyra, ktorý po 10 skoku do budúcnosti zostarla tak o 30. Deamon dostáva čo chce a je následníkom trónu. Aj Lenor dostáva čo chce lebo môže ísť trúbiť Panošov za more bez výčitiek. Takže všetci dostali čo chcú, teda až na kráľovnú, ktorá ešte zohrá do konca nemalú úlohu. To cítim. 95% ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.díl. Viserys, Alicent a jejich děti se setkávají s Rhaenyrou, Démonem a jejími dětmi na pohřbu Lény u Valirionů. Zde se jeden ze synů Viseryse rozhodne ukrást Lénina draka, a tím rozpoutá krvavou řežbu. Rhaenyni synové jsou nazváni bastardy, Alicent jí samotné pořeže ruku a ten, kdo měl slavit největší triumf, přichází o oko. Viserys ztrácí kontrolu nad celkovou situací. Rhaenyra se vyspí s Démonem a naplánuje krutý trik. V něm údajně umírá její manžel, jehož ve skutečnosi čeká svoboda. Později se s Démonem zaslíbí a vdá se za něj. Alicent i nadále věří svému blízkému vlezlému spojenci. 90 procent. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice jsem půlku dílu stál tak 1 cm od televize, abych něco viděl a vřely ve mně negativní pocity jako při sledování Dlouhé noci před 3 roky, ale druhá polovina je kulervoucí přehlídkou vypjatých situací, které dění pomalu vykopávají do pozice, z níž může začít to, na co všichni čekají už od první epizody - ta pravá "Hra o trůn". ()

lukas.7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato časť ukázala zlomové momenty v seriáli nie síce vojnové ale ako sa nevraživosť vo vzťahoch a rodine bude vyvíjať priznám sa že ma celkom prekvapili iste momenty mam dojem že to začína naberať na grádoch a už to začne pomaly vzrastať ... Mam taký dojem že ak zomrie Viserys tak rodinne vzťahy budú krvavé on sa snaží vidieť veci z nadhľadom a udeľovať rodinu ... Uvidíme tuto epizódu hodnotím pozitívne ... formuje sa zaujímavá zaplietka je sa na co tešiť .. ()

rashaverak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Laenor si asi zaslouzil definitivnejsi reseni, podobne milosrdenstvi mi na rod draka vubec nesedi. Cele je to chvilemi velmi uspechane, kde hra o truny venovala 8 sezon jedne generaci, zde zda se chteji venovat jednu sezonu jedne generaci a tento dil je prikladem toho ze to tak docela nestihaji. Pokud chteji zahrnout celou rodovou linii az do svrhnuti tak to bude jeste mnoho dalsich uspechanych sezon. Jinak ale paradni dil. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama