Reklama

Reklama

Úniková hra: Turnaj šampiónů

  • USA Escape Room: Tournament of Champions (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Úniková hra: Turnaj šampiónů je pokračováním divácky úspěšného psychologického thrilleru Úniková hra. Tentokrát se nic netušící skupina šesti lidí ocitne uzamčená v další sérii únikových místností. Postupně odhalují, co je spojuje, aby mohli zůstat na živu… a zjišťují, že tuto hru už jednou hráli. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla fajn a tohle je klasická dvojka se vším všudy.Princip zůstal stejný,jen mi to celé přišlo ukřičenější,pasti/místnosti jsou rozmáchlejší a víc hightec (čímž jsou méně "uvěřitelné") a jako celek to nemá moc čím překvapit.Jako oddechovka v Saw stylu je Escape Room 2 ok,ale pokud bych si měl vybrat,tak se raději znova podívám na jedničku...60% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jedničce jsem dal tehdy 4 hvězdy jelikož se mě hodně líbila tohle je slabší. Předně na to, že se to jmenuje turnaj šampiónů tak ty šampioni až na ty 2 z jedničky jsou dobré sračky a skoro hned umřou a navíc se o nich skoro nic nedozvíme. Jednička měla lepší smrti a postavy mě přišlo za to tady se mě líbil konec a narážky na třetí díl. I pasti zde jsou už hodně na náhodu  a přežít by neměl už nikdo. 60 procent pokud bude trojka za další 2 roky sem s ní. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď som začal pozerať tento film, uvedomil som si, že jednotku si už nepamätám. A bolo jasné, že to nadväzuje, takže šup si zopakovať jednotku. Tá ma bavila stále rovnako a tak bol zvedavý, či dvojka dopadne podobne. No nebolo to celkom tak. Postavy neboli tak sympatické a hlavne miestnosti smrti od jednotky stratili svoje kúzlo. Vlak a ani laser nestali za veľa až tekutý piesok to troska oživil a padajúca kyselina dala tušiť, že finále je za dverami. Logika, že tu nie je, to mi vadiť nemôže, lebo koncept filmu je jasný. Ale zamrzí, že pri niektorých scénach sa to gore neskutočne pýtalo, ale nedostalo ani tu vobec priestor. Od začiatku až do konca nás tvorcovia kŕmia kravinami, ale keďže film parádne odsýpa, dá sa to odpustiť. Ale ten koncový zvrat je už aj na tento film priveľké sústo. No nič, pozriem si aj trojku keď bude, ale od nej už naozaj nebudem čakať žiadne zázraky. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Hodně v poslední době koukám na různá pokračování filmů, které mě zaujali před pár lety. První Escape Room mě bavil jako fanouška samotných her. Navíc byl nenáročný, bez gore a hezky se uzavřel. Vlastně jsem i trochu čekal, že by z toho mohla být série. I tak jsem ale VŮBEC nezaznamenal pokračování. Natož, že by to šlo i do našich kin. Chvála Netflixu, že si na mě vzpomněl. Escape room dva je klasický sequel, který nabídne stejnou porci obsahu jako posledně. Ale na rozdíl od Murder Mystery 2, které jsem recenzoval před chvilkou, tak ER 2 nenabídl vůbec nic navíc. Ačkoli jsem se docela bavil a film utekl, tak u filmu, který má ambice být kvalitní hororovou zábavou (alespoň jako jednička), tak je to zoufale málo. Hádanky jsou zajímavé, ale zvrat na konci slabý a celková zápletka nijak nezajímavá. Tady už bych raději sérii opustil. (48 %) ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si opakování jedničky, protože dvojka navazuje 😯. No a  jednička byla rozhodně lepší. Napínavější a postavám jsem fandil. U dvojky mi byly postavy cizí a lhostejné. Také tam byly zbytečné matematické a technické záležitosti. Např. U otevírání dveří dcerky myslím že většina populace nepochopila odvození kódu. No snad bude trojka lepší. ⭐⭐⭐ ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • V jedné scéně je vidět, jak blesk uhodí do hodinek, které má Zoey (Taylor Russell) na ruce a poškodí je. V dalších záběrech jsou ale hodinky jasně nepoškozené. (Kudly4)
  • Společnost Minos nese svůj název po krétském králi Minósovi z řeské mytologie. Ten nechal budovatele Daidalose postavit labyrint, do kterého byl zavřen Minotaurus, zrůdný potomek Minósovi manželky Pasifaé a posvátného bílého býka. (NiWi)
  • Existují dvě různě dlouhé verze filmu (88 a 96 minut). Obě mají naprosto rozdílný začátek a závěr filmu. (SOLOM.)

Reklama

Reklama