Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro záchranu svého syna je odhodlán podniknout cokoliv. Frank Conner je policista, vdovec a má smrtelně nemocného syna, kterého může zachránit pouze včasná transplantace kostní dřeně. Jediným vhodným dárcem je nebezpečný maniak, který si odpykává doživotní trest. Frank je však odhodlán pro záchranu svého syna podniknout cokoliv. Michael Keaton a Andy Garcia proti sobě stojí v hlavních rolích napínavého filmu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (66)

lilina133 

všechny recenze uživatele

Možno budem v menšine, ale tento film pre mňa priniesol poriadnu nádielku (a to ani nie sú Vianoce:-)) nelogičností...Akých??Takže, hneď ma zarazilo už obsadenie trojice úžasných hercov ako sú Michael Keaton, Andy Garcia & Brian Cox...Vo filme majú minimum priestoru predviesť čo v nich naozaj je (za čo môžu byť vďační hlavne tak neuveriteľne stupídnemu scenáru...)No a keď som už spomenula ten nešťastný scenár, ktorý je, mimochodom, najväčší kmeň úrazu...Tie dejové zvraty alebo nezvraty (POZOR - PODROBNOSTI Z DEJA? AK TO NECHCETE ČÍTAŤ PRESKOČTE ZÁTVORKU: prečo M. Keatona nestrážil na operačke ani jeden policajt, keď ho tam privážala celá kopa, prečo chcel ísť nazad do väzenia, akože chlapec, ktorý je tak na všetko náchylný s ním v kľude prechádzal celú budovu a nenechalo to na ňom žiadne následky a podobné veci), ktoré sú podľa mňa dosť podstatné...Čo k tomu dodať - tento film podľa mňa radšej nemal uzrieť svetlo sveta, aspoň nie v takej podobe ako uzrel...Prepáčte všetci, ktorým sa to páčilo, mne to akurát zdvihlo adrenalín v krvi:-)) ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

K doživotí odsouzený vrah McCabe je jediným vhodným dárcem kostní dřeně pro synka agenta FBI. McCabe souhlasí a využije příležitosti, kdy je mimo věznici, k útěku...Skvělý akční kvapík, napětí, emoce, zajímavý - kreativní scénář s nápaditými scénami.Taky herci se pěkně činí. Andy Garcia v roli otce, který je odhodlaný zachránit své dítě za každou cenu - i přes mrtvoly - je velice dobrý, ale Michael Keaton v roli jeho protivníka a současně zachránce - ten je přímo famózní. Film jako tento si nelze neužít. 80%. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Franka Connora (Andy Garcia) stíhá jedno životní neštěstí za druhým - nejdříve mu umírá manželka, a pak se dozvídá, že jeho syn má rakovinu. Díky svým konexím (a jednomu nelegálnímu přístupu do počítače FBI) nachází vhodného dárce kostní dřeně - je jím odsouzený (a před ničím se nezastavící) zločinec Peter McCabe (Michael Keaton). Ten nakonec s darováním kostní dřeně souhlasí, ale převozu do nemocnice a operace využije jen ke svému útěku. Frank Connor nyní stojí na těžké křižovatce - musí McCaba co nejdříve chytit, ale zároveň musí zábranit "obyčejné" policii, aby McCaba sejmuli, jen co ho uvidí ... Napínavý thriller Barbeta Schreidera, který zobrazuje skutečnou hranici zoufalství, kdy se v jednom člověku mísí dva nesourodé pocity - být polda (to znamená zničit zločince ať to stojí co to stojí) nebo otec (to znamená toho samého zločince chránit před vším) - docela dobře zahrané Andy Garciou. Ale ten rozhodně neměl na drsňáka Michael Keatona (i když ten si už zahrál i větší šílence, ale Peter McCabe se mu povedl). Sice je od počátku jasné, jak jsou karty rozdány, takže žádného velkého překvápka nedočkáme, ale to neznamená, že by se na film nedalo koukat. Jen ještě malá rada pro Franka Connora - měl jsi ho střelit do některé končetiny, pak už by nezdrhl ... ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::. Bavil jsem se velmi dobře !! Vlastně nevím, proč nedám 5 hvězd, ale něco mi k tomu brání. Skvělá atmosféra, hodně napínavé, dobří herci, kvalitní střih, skvělé scény - hlavně honička v autech na konci, která neměla chybu. Záverečná scéna mě totálně dostala a rozesmála ! :-) Kvalitní film !! "Jaké máte auto !?! " :::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušný a napínavý thriller ve kterém policista potřebuje dárce kostní dřeně pro svého syna a jediný vhodný je sériový vrah, kterému se před požadovanou operací podaří utéct a začne ohrožovat celou nemocnici. Michael Keaton je jako psychopat docela přesvědčivý a Andy Garcia hraje přesně tak jak by hrát měl. Ve filmu není moc akčních scén ale napětí je zde slušná dávka a divák se rozhodně nenudí. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 22. července do 13. prosince 1996 v amerických státech Kalifornie a Pensylvánie. (BMW12)

Reklama

Reklama