Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři nejlepší kamarádky jsou sebevědomé, chytré, užívají si, probírají spolu chlapy, vztahy a sex. K tomu se ale taky starají o děti, nebo je právě porodily, případně jsou těhotné. Sára (Hana Vagnerová) má hezký zadek, a tak ho začala fotit a žít ve světě sociálních sítí. Hedvika (Petra Hřebíčková) žije tak trochu ve zlaté kleci, její manžel workoholik (Jiří Langmajer) moc doma není, a tak není divu, že ji okouzlí mladý zpěvák David (Vladimír Polívka). Zuzana (Sandra Nováková) je po rozchodu s Kamilem (Václav Neužil) bez peněz, prostě upracovaná a uhoněná matka dvou dětí. Zato Eliška (Gabriela Marcinková) má skvělého kluka (Štěpán Benoni), nesnesitelné rodiče, je těhotná a je jí špatně úplně ze všeho. Ale hlavně mají jedna druhou… (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (227)

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

Jako rodič bych byl schopen ocenit film, který se klidně i v komediální formě zabývá útrapami spojenými s péčí o potomstvo (v tomhle ohledu skvěle funguje seriál Breeders s Martinem Freemanem). Muselo by se však jednat o dobrý film, ne hovadinu zaměřenou na čtyři s prominutím krávy, které si život komplikují vlastní stupiditou a debilními rozhodnutími. Tohle peklíčko bohatě stačilo jednou. Už nikdy víc. 3/10 ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Já jsem neměl přílišná očekávání, a proto mnou nepřekypuje zklamání. Chovám sympatie ke kvartetu hlavních představitelek, vedlejší role jsou výborně obsazeny a zahrány předními českými a slovenskými herci či herečkami a v příběhu se možná každá či každý tak trochu najde, resp. někoho ze svého okolí. Některé trapné scény bych vypustil, rádobyhumor přeměnil na skutečný humor, ale v zásadě za mě čisté tři hvězdičky a díky diváckému úspěchu bych se nedivil, pokud bychom se dočkali pokračování. ()

Reklama

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

Tohle je takový český Sex ve městě s dětmi v patách, bez větší inteligence čtyř hlavních hrdinek. Pár úsměvných dialogů se najde ale jinak celkem nuda. Přehled životních starostí života bez tajemství a napětí. Střídání příběhů a žánrů není zrovna šťastná volba. Taková klamavá reklama na to,  jak narození dítěte zničí život partnerům.  4/10 ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tom je, že podobný věci bezostyšně režiruje chlap. Scénář za mínus deset. Čtyři hezký ženský , pár životních mouder, super hudba, ale film nefunguje, protože je cílová skupina někdo jiný. Ke vztahovým věcem mám asi jen jednu výhradu (jinak jsou odpozorované moc dobře, focení u jídla, odpírání sexu, rychlovka s bývalým), a to je zmoudření Langmajerovy postavy. Tohle totiž v životě takhle není, chlap v téhle fázi pracovně rodinného vztahu se už zpátky nevrátí, a viděli a zažili jsme to mockrát. Elizaveta jako sociální pracovnice, Viktor jako úžasný děděček, jeho stará jako čarodejnice na ntou. A ňadro Hanky Vagnerové. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

95 minut. 70 minut docela slušné komedie. 10 minut rodinná dramata, že jsem se až divil, co jsme si to pustili k uspávání malýho. No a zbylých 5 minut na navrácení všech osudů do správného normálu. To mi přišlo jako největší scénáristický úlet. Ale co jako divák, který na to nebyl zvědavý, jsme ocenil, že jsme nějaké narovnávání nemusel sledovat další půl hodinu. A tak je většina filmu spíš jen to střílení do poblázněných matek, influencerek a podobných nešvarů. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení mělo začít už na jaře roku 2020, ale kvůli pandemii koronaviru se natáčení odložilo na polovinu léta. [Zdroj: ceskenoviny.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama