Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

John McEnroe kdysi řekl, že největším nepřítelem tenisty na kurtu je rozhodčí. Největším nepřítel Sandlerových komedií je nevyvážené tempo a mnohdy bohužel i on sám.. Naštěstí Anger Management polívají živou vodou Turturro, jehož prudký Chuck se zajímavým původem napůl Ital, napůl Ir, napůl Mexičan a možná Žid je naprosto kouzelný, "brazilská buzna" Guzmán, rozněžnělý Harrelson, či první a druhá meta bostonských Red Sox na Heather Graham. Ve věci "neveřejného" vyznání lásky na baseballovém stadiónu Yankees nevidím na rozdíl od jiných zde sebemenší důvod ke kritice, neboť se nebralo ani na vteřinu vážně. Řekněte, nebylo by hezké, kdyby se při živém přenosu čt z poslanecké sněmovny ti rozvášnění hoši, kterým na nás tolik záleží, chytli za ruce a napříč politickým spektrem si společně zanotovali: I feel pretty / oh, so pretty / oh so pretty and witty.. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// +závěrečné rozuzlení, najde se tu pár cameo rolí -další typická "sandlerovka" po které zjišťuji, že tento typ filmů není pro mě úplně to pravé ořechové, je to strašné psycho, fuj je to :-)/// Jack Nicholson je strašně slizkej parchant a budete ho stejně jako hlavní hrdina snímku pořádně nenávídět. Účel to tedy splnilo, ale popravdě, moc lehce se mi na něco takového nedívá. Moc jsem se nesmál, ani mi to nepřišlo moc zábavné. Celé je to takové průměrné, snad až na prostředí, NY docela zaujal. Jo a ten kocour, ten byl opravdu pěkně macatej :-)/// Celkem 46%/// ()

Reklama

Brouk 

všechny recenze uživatele

Nicholson tady "řádí"... , je opravdu skvělý.... (nedokážu si představit tento film a vůbec ne hodnocení bez něj).. Sandler tady docela ujde, super pidi role H.Graham a nepřehlednuté Galaxie v podání W.Harrelsona :-) Film mě pobavil.... ale kdybys si měl vybrat zda jít na kurs nebo slibovaný rok u soudu, šel bych asi na ten rok (vědět co mě čeká), protože bych Nicholosona asi zabil ... :-) A M.Tomei? Tak ta je hezčí a hezčí.. :-) ()

fleker 

všechny recenze uživatele

každej máme ten práh vytočení někde jinde.... tudle sem byl v hospodě s jednim známým,,,von je tak trochu nácek neboco....a koukáme na televizi na naky silence z USA, co tam palicema mlatej do fungl novyho auta, aby se zbavili stresu,,zřejmě nějaka americka obdoba jogy,,,,,a ja mu povidam, tyvole plešatej, todle bych sem tam taky potřeboval,,,aspon bych si setril klouby,,,,,a von na to "tak pod semnou, já chodim do jednoho takovyho kurzu, a strasne mi to pomáhá"...a jamu teda slibil ze se tam aspon pujdu mrknout,,,,a kdyz sme pak vyrazili na to sezeni, tak prede dverma stal cigan a kouril....kolega se zastavil, a kouka na nej,,,a cigan vyndal žvaro (podle kolegy: "provokativně vyndal žváro") z huby, usmal se a prej "JAK SE VEDE",,,a vtom kolegovi zrudla pleš, během okamažiku svalil morenu na vobrubník, začal do něj kopat a řvat "CO JE TI DOTOHO TY ZMRDE CERNEJ...", a este par osklivejch veci,,a ja mu povidam: "tak to ti ty sezeni moc nepomahaj", a von na to: "blazniš? za tu dobu co sme se tu spolu mazlili, už bych ho normálně třikrát probod." ...no jak řikam, každej máme ten práh vytočení někde jinde ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Je to typický Sandler vo svojej kryštalicky čistej podobe. Príbeh sandlerovský, herci sandlerovskí, moralita sandlerovská, humor sandlerovský a koniec takisto akoby vypadol z oka predchádzajúcim sandlerovkám. A čerešničkou na torte je samozrejme Jack Nicholson a jeho herecký koncert - to on ťahá celý film a robí z neho skvelú zábavu, pretože Sandlerova postava je absolútne nezaujímavá a takpovediac len prihráva na smeč Nicholsonovi. Napriek tomu že sandlerove filmy nemusím, pri tomto som sa veľmi slušne bavil , a to hlavne vďaka Nicholsonovi. Jeho kreácie v jednotlivých situáciách sú jednoducho nezabudnuteľné. Čiže zhrnuté - sandlerova komédia za 3 + nicholson ako špeciál bod = 4 na exota adama veľmi slušné hodnotenie. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Když jde Dave (Adam Sandler) směrem k letištní kontrole, má na rameni tašku. Poté, co se rozloučí s přítelkyní, ale po tašce není ani památky. (Mr.Hudson)
  • Scény odehrávající se v Boston Medical Center se ve skutečnosti točily v Alfred Lerner Hall, studentském centru Columbia University. (ČSFD)

Reklama

Reklama