Reklama

Reklama

Bloody Hell

  • Austrálie Bloody Hell
Trailer 3

Obsahy(1)

Rex (Ben O'Toole) je bývalý voják a před osmi lety zažil jako zákazník banky její přepadení. V příhodném okamžiku vzal spravedlnost do svých rukou a lupiče postřílel. Nešťastnou shodou okolností při tom zemřela jedna pracovnice banky. Soud ho poslal na osm let do vězení, i když ho běžní lidé mají za hrdinu, čímž jenom napomohl rozvoji jeho rozdvojené osobnosti. Po odpykání trestu je Rex známou osobností, což se mu vůbec nelíbí, a tak se rozhodne vycestovat do Finska, kde ho nikdo nezná. Tam ho ovšem hned po příjezdu čeká velmi nemilé překvapení. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (93)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Příběh filmu je o sympatickém hrdinovi kontroverzní situace, který si čerstvě odpykal svůj trest a utíká před náhlou publicitou do Finska. Tam je však unesen a ocitne se ve spárech podivné rodinky a zde to začíná být teprve zajímavé. Tento akční hororový thriler, který je perfektně vyvážený komediálními prvky, byl pro mě obrovským překvapením. A po způsobu, jak dokonale si tvůrci poradili s koncem příběhu se tento film ocitá na mém seznamu nejlepších filmů roku 2020. 95% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatický hlavní hrdina (2x), parta šílenců z Finska a jeden dům. Ideální nenáročná podívaná na jedno zhlédnutí, kde se mrtvolami nešetří, sem tam solidní fór a uteče to jako nic, takže dohromady spokojenost, a i když to rozhodně není "velká" filmařina, tak se mi takové podobné věci líbí mnohem víc, než právě ta "velká" filmařina. 75% ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná blbina, kde není nouze hlavně o uřezané končetiny. Sice sem tomu nemohl přijít ze začátku na chuť, asi mi vadil ten finský přízvuk, ale pak se to celkem slušně rozjelo (probuzení se bez nohy) a nechybělo slušné napětí. Rodinka byla fakt nechutně ujetá a finále bylo parádní (hřebíkovačka - top scéna). Dobře natočené, výborné dialogy a hlavní postava skvělá. Bavil jsem se. (424. hodnocení) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla dobrá komediálně hororová blbina. Hlavní hrdina má za sebou jen jednoduchou, ale poměrně originální backstory, což pro tenhle typ příběhu úplně stačí, a během chvíle už je ve spárech povedené rodinky psychopatických Finů. A musí vymyslet, jak se ze zajetí dostane, než s ním bude ámen. Bloody Hell je poměrně vyvážená směs humoru a drsnějších exploitačních scének, kterou jednoznačně táhne hlavní postava. Souhlasím s tím, že by Rexovi poměrně slušela filmová série. Vždycky by se třeba mohl sbalit a odjet do nějaké cizí země, kde by ho vždy čekalo nějaké nové peklo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

S o čo väčšou nechuťou som si k Bloody Hell sadal, s o to väčším nadšením som to dopozeral a štvrtá hviezda tomu unikla len o nohu. Pasáže z banky sú síce od istého bodu skvelé, ale zároveň je ich predsa len veľa; toto mal byť v prvom rade príbeh o Američanovi medzi fínskymi kanibalmi a namiesto toho to občas pripomína skôr Spojenca s Denzelom Washingtonom (OK, preháňam, ale...). A keď sa práve dej neodohráva v banke, ale v spoločnosti fínskych kanibalov, tak to paradoxne vlastne ani vtedy o fínskych kanibaloch stále príliš nie je, je to skôr o chlapovi v suteréne. Rozhodne ma ale bavil sympatický ústredný hrdina, nápad s jeho oživeným vnútorným Ja bol geniálny a finálna satisfakcia v kuchyni je natočená patrične drsne, aj keď vzhľadom na to, čo si prežil, mohla byť ešte drastickejšia. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (14)

  • Herec Travis Jeffrey, ktorý hrá obe dvojčatá, Gaela a Gideona, prišiel na výrazné rozdiely medzi súrodencami sám. Najpozoruhodnejšie je lenivé oko Gideona, ktoré je skutočnou Jeffreyho schopnosťou, a výrazný kontrast v každej z ich osobností. Gael je silný vodcovský typ, zatiaľ čo Gideon je skôr slabším nasledovníkom. V scenári boli v podstate zameniteľné. (Peter.N.5688)

Reklama

Reklama