Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Chi Chi Chi Chi Chip a Dale, zákon hájí... Určitě si všichni pamatuje na tento seriál z dětství, kterému, co si pamatuji, předcházel seriál "My z Kačerova". Hlavní hrdinové Chip, Dale, Monty, Gadgetka a Zip musí neustále řešit všelijaké tajuplné příběhy, počínaje nákupem buráků v obchodě a končíc záchranou "světa". Nejen díky vynálezům Gadgetky, ale sehraností celého týmu - roty se nakonec záchrana vždy povede. (mr.cartman)

(více)

Recenze (309)

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem z půlhodinových disneyovek měl raději, než My z Kačerova. Je to sice dobrodružné a detektivní, což nemusím ani u dětských seriálů, ale je to ztřeštěné a groteskní. Ty zvuky, hlavně když natahovali a odmrštili něco. Ještě navíc ta disco hudba u scén, kdy se cvičilo, mě z toho mrazilo radostí po těle. Takže po Medvíkovi Pú a před Goofyho tlupa, je tohle moje oblíbené. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem žral Kačeří příběhy, Goofyho Tlupu, a pak jsem ještě vídával tohle. Ono mě se to v dětství strašně líbilo, ale svým způsobem, se jedná o znečištění jména Chipa a Dalea. Když jsem pak viděl původního Chipa a Dalea od Disneyho, bylo to pošpinění. Jak můžou ze zákeřných veverek udělat hrdiny?! To je to samé jako kdybych vzal Dartha Sidiouse z Hvězdných válek, a udělal z něho nejlepšího dobráka pod sluncem. Pokud nepočítáme to pošpinění, a kdybych ignoroval, že je tohle Chip a Dale, tak je to súpr nostalgie, ale ani tak by to nebylo na 5*. Ale s tímto pošpiněním, nemůžu dát více než tři hvězdičky. A animované seriály od Disneyho hodnotím pouze z nostalgických důvodů, a z pohledu 7letého kluka, jenomže mě už sedm let není dost dlouho. ()

Reklama

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Chip a Dale a jejich nerozluční kamarádi, kteří hájili vždy pravdu, rožívají nebezpečná, ale i veselá dobrodružství. Jedna z prvních vlaštovek z dílny Walta Disneyho, která byla po převratu uvedena na naše Tv obrazovky. Sledoval jsem snad každý díl - jen jsem někdy nemusel přechytralou Gedžitku s jejími primitivními nápady.. **** ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Rychlá rota je na vesnicích skupina nezaměstnaných, co pomáhají při obecně prospěšných pracích na zkulturnění obce. Zhruba tak nějak by se dala tahle charakteristika přenést na Chipa s Dalem. Tedy skupina nefachčenek RR ve složení Chip, Dale, Gadgetka, Monty a Zip, evidovaní na úřadu práce v Předkačerově a pomáhající při obecně prospěšném chytání zlých nedodělků. Samozřejmě bráno s nadhledem. Kačeři však byli lepší, vtipnější a chytlavější. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Další z té velké řady "srdcovek" mého mládí, a klasika všech klasik od Disneyho. Rychlá rota byla taková kreslená Mission Impossible, u které jsem hltal každý detektivní případ. Chip, Dale, Monty Jack, Gedžitka a Zip, jo to byly časy, jak já je tenkrát miloval, s dnešními kreslenými seriály nesrovnatelné! Znělka se mi zaryla tak do paměti, že ještě dnes bych ji dokázal odzpívat. Každý zmeškaný díl o víkendu v 8 ráno pro mě představoval životní katastrofu, z které jsem se pak musel celý týden vzpamatovávat :-) ()

Galerie (1 170)

Zajímavosti (12)

  • Monty (v originále Monterey Jack), velká myš kamarádící se s Chipem a Daleem, dostal své jméno podle slavného druhu sýra. (HappySmile)
  • Rychlá rota byla v období 1989 - 1990 nejúspěšnějším seriálem na americkém trhu. (HappySmile)
  • V scéne s Eiffelovkou zaznie hymna Francúzska. (Hodnotim)

Související novinky

Rychlá rota ve filmu

Rychlá rota ve filmu

22.05.2019

Nejodvážnější veverky od studia Disney dostanou vlastní film. Hrdiny Chipa a Dalea z Rychlé roty si totiž vezme na starost Akiva Schaffer (Sousedská hlídka, Popstar: Never Stop Never Stopping). Jméno… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Reklama

Reklama