Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Chi Chi Chi Chi Chip a Dale, zákon hájí... Určitě si všichni pamatuje na tento seriál z dětství, kterému, co si pamatuji, předcházel seriál "My z Kačerova". Hlavní hrdinové Chip, Dale, Monty, Gadgetka a Zip musí neustále řešit všelijaké tajuplné příběhy, počínaje nákupem buráků v obchodě a končíc záchranou "světa". Nejen díky vynálezům Gadgetky, ale sehraností celého týmu - roty se nakonec záchrana vždy povede. (mr.cartman)

(více)

Recenze (309)

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem žral Kačeří příběhy, Goofyho Tlupu, a pak jsem ještě vídával tohle. Ono mě se to v dětství strašně líbilo, ale svým způsobem, se jedná o znečištění jména Chipa a Dalea. Když jsem pak viděl původního Chipa a Dalea od Disneyho, bylo to pošpinění. Jak můžou ze zákeřných veverek udělat hrdiny?! To je to samé jako kdybych vzal Dartha Sidiouse z Hvězdných válek, a udělal z něho nejlepšího dobráka pod sluncem. Pokud nepočítáme to pošpinění, a kdybych ignoroval, že je tohle Chip a Dale, tak je to súpr nostalgie, ale ani tak by to nebylo na 5*. Ale s tímto pošpiněním, nemůžu dát více než tři hvězdičky. A animované seriály od Disneyho hodnotím pouze z nostalgických důvodů, a z pohledu 7letého kluka, jenomže mě už sedm let není dost dlouho. ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Další oblíbenci z dílny WD, díky nimž jsem byla o víkendu opravdové ranní ptáče... Nejvíc se mi líbili Chip a Dale, skvěle se doplňovali, platilo tu "protiklady se přitahují", Chip byl vždycky takový spontánní rošťák a vtipálek, zatímco Dale dělal všecko s rozmyslem a působil na mě jako elegán, v té své kožené bundě s kožíškem a klobouku... A taky mě bavil Dr. Nula a jeho synovec Normík a jeho povzdech "Proč ostatní děti bydlí na konci města, jen já na konci světa?" ()

Reklama

SuLCiK 

všechny recenze uživatele

"Aneb na čem sem vyrostl." Jeden z nejoblíbenějších seriálů mého dětství. Neuvěřitelně zábavný animovaný seriál, který ale velice často skrývá morální ponaučení, které si z něho děti odnesou (teda alespoň já jsem si odnesl) a to je přece na seriálu určeném pro ty nejmenší velice důležité. Dnes je bohužel Rychlá Rota, společně s My z Kačerova apod., vytlačována japonskými animáky, jako například Bakugan aj., které existují jen z marketingového hlediska, aby rodiče kupovali každou krav*nu, protože na tom je přece Bakugan. To je podle mne velká škoda, protože kvůli tomu upadá takový skvělý seriál do zapomnění... Dávám 95% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další nesmrtelná a stále skvělá klasika, na které jsem s Novou a původním dabingem vyrůstal a nikdy na ní nezapomenu. Skvělá znělka, skvělé postavy, prostě paráda. Ale Kačeři byli lepší. 90%. A opět, škoda, že se to už nevysílá, protože Rychlá rota je pro mě osobně stále obrovská pecka. "Chi, Chi, Chip a Dale zákon hájí..." ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Rychlá rota patří k mýmu dětství! O víkendu ve velmi brzkých hodinách jsem se vždycky s bráchou posadila k televizi a sledovali jsme dobrodružství téhle party (znělku bych dokázala přezpívat ještě teď). A můj nejoblíbenější díl byl ten, kde se zlýmu kocourovi dostala do rukou kouzelná lampa s džinem. :) ()

Galerie (1 170)

Zajímavosti (12)

  • Původní koncept tvůrce seriálu Tada Stonese vůbec nezahrnoval postavičky Chipa a Dalea. Verze Michaela Eisnera a Jeffreyho Katzenberga zase počítala v hlavní roli s myší, Kitem Colbym. Nakonec ale Eisner navrhl Stonesovi, aby hlavními hrdiny byli Chip a Dale. (HappySmile)
  • Původně seriál začínal dvouhodinovým filmem Chip 'N Dale's Rescue Rangers to the Rescue (1989), který byl později rozdělen na 5 kratších pilotních dílů. (Olík)
  • Postava Montyho byla pojmenována po slavném mexickém sýru Monterey Jack, ačkoliv v originálu se snaží postavu mluvit s australským přízvukem. (Akesha)

Související novinky

Rychlá rota ve filmu

Rychlá rota ve filmu

22.05.2019

Nejodvážnější veverky od studia Disney dostanou vlastní film. Hrdiny Chipa a Dalea z Rychlé roty si totiž vezme na starost Akiva Schaffer (Sousedská hlídka, Popstar: Never Stop Never Stopping). Jméno… (více)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (více)

Reklama

Reklama