Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Winona Ryder, Ethan Hawke a Ben Stiller ve smutně romantické komedii o mladé generaci odchované seriálem Melrose Place, o hledání zaměstnání, lásky a smyslu života. Jako jeden z nejlepších absolventů vysoké školy by měla být Lelaina Pierce (Winona Ryder) předurčena k velkým cílům. Místo toho pracuje jako produkční asistentka nesnesitelného moderátora ranní televizní show (John Mahoney). Ve svém volném čase natáčí jízlivý a často až urážející videodokument o svých vrstevnících: promiskuitní spolubydlící Vickie (Janeane Garofalo), o Sammym Steve Zahn), který potlačuje svou přirozenou sexualitu, a o svém nejlepším kamarádovi Trayovi (Ethan Hawke), velmi nadaném rebelovi bez přirozené životní motivace. Lelaina se seznámí s Michaelem (Stiller), ambiciózním producentem, který chce uvést její dokument v televizi. Lelaina se rázem ocitne uprostřed podivného milostného trojúhelníku. Na jedné straně stojí zajištěný, materialistický Michael a na druhé věčně filozofující, přitažlivý Tray. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

"The answer is... PIZZA!" Film jsem si z velké části dost užíval a taky ke mě, jakožto k třiadvacetiletému muži bez jasné vize budoucnosti, který se stále tak trochu vyrovnává s faktem, že je dospělý, jeho téma celkem promlouvalo. Jo a scéna na benzínce je parádní, a přitom tak jednoduchá, a song My Sharona díky ní teď miluju. Ale bože můj, Ethan Hawke tady hraje asi toho nejnesnesitelnějšího, nejtrapnějšího rádoby deep kreténa, co jsem kdy viděl. Winona to celkem vyvažuje svou nadpozemskou dokonalostí, ale díky závěru bohužel nemůžu jít nad 6/10 ()

cab 

všechny recenze uživatele

Nezavisla romance pod taktovkou meho neoblibence (Ben Stiller) o particce kamaradu, kteri prave dokoncili vysokou a nachazi se v nejistote, jak nalozi ze svymi zivoty. Existencni problemy, zkousky zodpovednosti, zamilovani a krachy v podani excelujicich mladickych (Ethan Hawke a Winona Ryder). Bene zustan u rezie!!! 80% ()

Reklama

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Pár šluků, hrnek kafe, trochu si pokecat. Ty, já a pět dolarů." ...Jsou mladí, neklidní, zmatení, nevyrovnaní, žárliví, neštastní, hledající sama sebe, zamilovaní a tomu se říká bezstarostný život, na který by měl člověk vzpomínat jen s úsměvem na tváři. Nevím jak ostatní, ale já to tak mám. :-) *** Big Mountain - Baby, I Love Your Way *** ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Je to takovej film o procitnutí z bezstarostnýho školního života do reality. Hledání práce, shánění peněz, do toho nějaký to řešení vztahů... Ty vztahy se řešily až zbytečně moc a bez toho přiblblýho romantickýho happy endu bych se fakt obešel, ale jinak se mi to docela líbilo. Potěšila mě taky přítomnost mejch oblíbenejch herců Bena Stillera (v poněkud netradiční roli kravaťáka) a Janeane Garofalo (tradičně asociální postava). Jo a v zajímavostech jsem si přečet, že to byl první film, ve kterym se objevila Renée Zellweger, tak jsem čekal, co předvede a ona se tam jen tak mihla asi na 10 sekund a neřekla ani slovo. Prostě debut jak noha :-) 75% ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Film o mladých lidech, kteří získávají své první životní zkušenosti, prožívají milostná dramata a hledají svojí identitu. Je to zajímavá generační výpověď o konfliktu ztracených existencí s okolním světem. Plus, úžasná Winona Ryder. - "Welcome to the world of the emotionally mature. It's a nice place to visit." ()

Galerie (43)

Zajímavosti (45)

  • Keď Vickie (Janeane Garofalo) píše do zápisníka, napíše dátum 26. september. O niekoľko scén neskôr sa Lelaina (Winona Ryder) rozpráva s Michaelom (Ben Stiller) v jeho kancelárii a v jeho počítači je uvedený dátum 21. september. (Pat.Ko)
  • Pieseň "Stay" od Lisy Loeb bola zahrnutá do soundtracku potom, čo herec a režisér Ben Stiller dostal pásku s touto piesňou od Ethana Hawkea, ktorý bol osobným priateľom Loeb. (Pat.Ko)
  • Dave Pirner, frontman Soul Asylum a priateľ Winony Ryder v tom čase, je viditeľný v niektorých "domácich" videách. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama