Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anton je, tedy býval, slavný divadelní herec, leč krutý život počal mu do cesty klásti proradné překážky. Například židli nebo díru, což si po čtrnácti pivech zkuste zdolat, vy kreténi. Když ho ředitel divadla vyhodí z práce a jeho manželka chce z bytu, vezme Anton osud do svých rukou. A začne chlastat ještě víc. Rozjede se taková plejáda fantastických zážitků, výtvarných skvostů a (ne)chtěných vtipů, že vám záchvaty smíchu možná už zůstanou a budete muset na smací odvykačku. Srandičky mají ovšem jeden háček – Antonova manželka se tomu vůbec nesměje. A opustí ho i s jeho synkem Tomáškem, tátovým největším obdivovatelem. Anton v zoufalství (a kocovině) synkovi nakecá, že se chystá na misi na Mars, proto je tohle období tak těžký. A težký období to teda ještě bude, že i let do Vesmíru bude proti existenci na Zemi pohoda. Ovšem kdo jiný z nás, nebojácných Čechů, by měl dokázat cestu na Mars než Anton? (Goodmind films)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (56)

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Metafora alkoholismu a léčebny znázorněna v naprosto absurdním dada surrealism opusu. Ocenil bych spíše temnější podtón, ale zas Žal se odkládá pana Korna velmi potěšil. Ve filmu lze nalézt fantastické české funky kusy, bohužel i včetně nějakého toho Káji Gotta. Přesto si myslím, že tvůrci by udělali lépe kdyby vše ladili do temnějších podtónů, nasadili spíše thrillerovou smyčcovou mjůzik a možná i vypustili postavu syna hlavního představitele. Každopádně jestli jste ještě neviděli v žádném cz filmu Šteindlera defekovat a Duška prznit morbidně obézní ženu, zde máte možnost! ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pripomínalo mi to nepodarený pokus o škandinávsku bizarnosť, ale bohužial, s hercom, ako je Daniel Fischer, z toho vyšla totálne trápna chujovina. V druhej polovici som si dokonca naivne myslel, že to chytá druhý dych, lebo som sa pár krát zasmial, ale ruské finále... To je čistá zlosť. To som chcel už zabíjať! Jednu hviezdičku udeľujem iba kvôli Jaroslavovi Duškovi, ktorého mám veľmi rád. ()

Reklama

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Dano Fisher nie je hlúpy človek. Akurát strašne rád tých hlúpych ľudí hrá. A jeho holý zadok bol naozaj to posledné, čo by som potrebovala vidieť.⚪Zas jeden z kúskov, ktorý si myslí, že bude dada iba skrz to, že za sebou nastrihá niekoľko zdanlivo úplne nesúrodých bláznivých scén. Že veď sa tam ten presah ,,nejako" vytvorí. No, tak nie. Aj keď je očividné, kam to chcelo smerovať a čo znamenajú všetky tie ,,mimo" scény, aj tak je nemožné to s pokojným srdcom sledovať do konca a ,,brať vážne." Smutné, že sa do týchto projektov upíšu aj perspektívni alebo starší herci.⚪ ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Neskutečná úchylárna, leckdo to asi neskousne. Skvělé obsazení, perfektně vybraná muzika ladící se scénou a nakonec i ten děj je lepší než u většiny srágor z běžné produkce, kde jde většinou o to jak tam nafutrovat product placement. Já se bavil, nechechtal, ale většinu filmu se poťouchle usmíval a čekal co bude dál. Tempo se stupňovalo, spokojenost rostla ... jen to ozvučení je trochu na pěst. Zajímavý zážitek. :) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Takové neurovnané,  výstřední a místy parodické. Pro někoho to asi bude bláznivá blbost, pro jiné krásná pitomost. Je to velmi stylizované mezi reálným světem a snem. Nekorektnost tu je ve tvaru vyměšování a nahých prdelí. A to vše je estrádně obaleno ve stylu normalizovaného popu se zábavnou přehlídkou podivínů, svérázů a samorostů a mnoha ztřeštěností. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (6)

  • Podtitul filmu zní: „Když nemůžeš, tak přilej“. (SONY_)
  • „Není to film z jednoho večírku, chystali jsme ho poctivě a dlouho. Ale chtěli jsme ho mít co nejvíce nespoutaný, ničemu se nebránit, a hlavně jsme ho chtěli mít tak zábavný, jak to jen jde,“ uvedla režisérka a scenáristka filmu Lucia Klein Svoboda. (SONY_)
  • „Takové filmy, kdy divák dostane pěstí do obličeje, jsou občas potřeba,“ uvedl Jaroslav Dušek. (SONY_)

Reklama

Reklama