Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eddie Murphy v akční sci-fi komedii o Měsíci plném hazardu.  Píše se rok 2087. Na Zemi byly zakázány všechny druhy hazardních her, a tak se novým rájem všech vášnivých hráčů stal Měsíc, kde začaly růst kasina a herny jako houby po dešti. Jeden z mála prosperujících podniků, kde je hazard zakázán, provozuje dobrodruh a pašerák Pluto Nash. Když však odmítne návrh Rexe Cartera, který chce jeho podnik koupit a proměnit v doupě hazardních her, dočká se odplaty. Podnik exploduje a v následné přestřelce se podaří uniknout jen Plutovi, zpěvačce Dině a starému robotovi Brunovi. Rozhodnou se odhalit pravdu o Carterovi a jeho zločinech, současně však musejí prchat před jeho zabijáky. Ani úkryt na odvrácené straně Měsíce jim nepomůže, a tak skončí v Carterově sídle. Pokud Pluto něco rychle nevymyslí, zemřou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Opět se potvrdilo, že jakmile se ve filmu objeví někdo z klanu Baldwinů, tak je to propadák. Když se k tomu ještě přičte tragický scénář, který vypadá jako parodie Austina Powerse, tak to nezachrání ani Murphy a ani další plejáda skvělých herců v čele s Johnem Cleesem. Murphy už bohužel filmově jen paběrkuje:((( ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nebýt mě, nikdy by nezpíval !!" - "Ty jsi učil Tonnyho zpívat ??" - "Ne, ukecal jsem jednoho chlapa, aby mu nalil do krku kyselinu.." ;) Vypadá jako pes Pluto, štěká jako pes, jmenuje se Pluto, ale přesto to není pes Pluto, když navíc ani megaprůserem zavánějící projekt, natočený vlastně jen za účelem pohonění vlastního trika a především ega, nevyčenichá.. Kdo je to ?? No, Eddie Murphy přece !! ;) Velmi špatný film mistra Underwooda vlastně nakonec jen předznamenává ten nevyhnutelný pád kdysi velké akční hvězdy do hollywoodského hnoje plného všech těch Norbitů a podobných zrůdností, z něhož Eddie jen sem tam vystrčí hlavu.. John Cleese zde však přes svoji doslova miniroli tradičně skvostný.. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Film předchází pověst jednoho z největších propadáků v dějinách, ale vlastně nechápu proč. Taky z něj nejsem zrovna bez sebe, aleviděl jsem řadu slabších filmů, které byly úspěšné. Zřejmě byl nadstandartně drahý (ne že by to bylo znát) a v kině se rozpočet jednoduše nevrátil. No, Pluto Nash není vyloženě špatný, co mi ale vadilo: hlavní trojice před někým celou dobu prchá, někoho se bojí, panikaří, ale na začátku nebylo dostatečně vysvětleno proč, takže jejich osud mi byl víceméně lhostejný. Na té chatrné zápletce ale přece jen visí pár milých nápadů. Většina z nich plyne z kontrastu futuristického světa a starosvětsky tradičních funkcí jeho rekvizit a postav. Robotka Babette má design i chování francouzské pokojské, holografický šofér James (cameo Johna Cleese) je koncentrátem staré dobré Anglie, nejoblíbenější zpěvák vesmíru má image Franka Sinatry. :-) 40% ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Kdybych řekl že jsem se nudil tak bych lhal,jasně spousta lidí zjistí že je to nejprodělečnější film a už to jim zamlží hodnocení,tak si to shrneme kostýmy a kulisy dobré,má to neotřelé nápady a ne že ne a dostal mě taneční styl z roku 2080 :-). Mínus jsou především nelogické chování padouchů v závěrečné bitce. Celkově se hlavní padouch a konec filmu chovají nelogicky. A hlavní hrdinka to samé. Mám dojem že tenhle film se prostě zaplatit asi nemohl ale není příliš špatný a takových 50 procent by si zasloužil. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy patří mezi mé oblíbené herce. Jeho herecký talent je nezpochybnitelný, ale filmy, ve kterých hraje už takové nejsou. "Pluto Nash" naštěstí patří mezi ty lepší, co mě zabavily, nenaštvaly svojí stupiditou a nepřišly mi úplně mimo. Na tři hvězdy to ale neni. Na ty je to dost profláklé. A mohlo by to být víc vtipné. Policajt z Beverly Hills (první film) je opravdu jen jeden. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme sa objavil aj Alec Baldwin, ktorý však v záverečných titulkoch nefiguruje. (Svadbos)

Reklama

Reklama