Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (132)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci animák z dielne Netflixu, čo sa až veriť nechce. Zábava aj pre malých aj pre veľkých, pozerali sme s dcérkou a páčilo sa to od prvej minúty obom. Odporúčam, ďaleko lepšie ako posledná kinoprodukcia od Disney prípadne noname spoločností s výnimkou Pixaru, ktoré je stále samozrejme dokonalý. ()

Cermicek 

všechny recenze uživatele

Jako hoooooooodně dloooooouho se mi nestalooooo, abych dal animááááku pod 3....(ano správně jste odhadli, že imituju dabing AS, což je nakonec vlastně to nejpozitivnější na celym filmu)..Když pominem, že je to děsná nůůůůůůůůda, pak tu máme celospolečenskej přesah ruku v ruce pochodujícímu ve směru aktuálního trendu ultra-korektnosti/diverzifikace/unifikace/diverzity/mentálního zdraví/rozvoje osobnosti/...aka dnešní snowflake dětičky jsou přece křehoulinké bytosti, které potřebují individuální přístup ideálně vlastního psychologa a to už radši od svých 4 let, aby se jejich vývoj ubíral tím správným směrem a vyrostli z nich "lepšolidi"!! Super. To chcem!! Ideální příklad = dron opečovávající zrzounečka. Jen tak dál!👍 ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Prvú tretinu som sa smiala, poslednú dojímala, a medzitým oboje na preskáčku. Po štyridsiatke má už človek inštinkt celkom slušne vycibrený, a tak ma prvý pohľad na plagát okamžite prilákal k traileru, a po ňom som už slintala na film. Svižná, vtipná, poučná rozprávka s výbornými hláškami, a špeciálne body získavajú krpatí planktóni, to bola vychytávka jak oči! (kapem) ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Nenápadná animovaná trefa do čierneho. Netflix si so Sandlerom pre seba ukuchtil najvyváženejší a univerzálne najzábavnejší rodinný film za dlhý čas. Niečo si tu pre seba nájde snáď každá veková kategória. Pre decká sú tu milé zvieratká, dospelých zas pobavia ich sarkastické dialógy. Dokonca je tu aj presah v tom, že titulný jašter pomáha deťom s ich problémami ako sú šikana, vyčlenenosť s kolektívu, snaha sa páčiť, čo je vyslovene super a niečo takéto vo filmoch pre deti dlhodobo chýba. Čo mi ale moc nesadlo boli spievané pasáže. Bolo ich veľa a nikdy neboli podporené poriadnou melódiou, bolo to len také spevavé recitovanie. Taktiež v druhej polovici keď sa film láme z terapeutického do akčného módu to už bola len taká animovaná rutina - i keď so sympatickými postavami. 7+/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sandlerovi evidentně aktuálně kreslený svět svědčí. Zasmál jsem se tady víckrát, než v jeho posledních deseti filmech. Příjemné, vtipné, místy i docela originální. Navíc animovaný příběh, který pobaví nejenom dospělé, ale především i děti. Takže, co víc si k večeru s Vašimi dětmi přát? Jo a dabing je fantastickej! ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama