Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

klerik 

všechny recenze uživatele

Pasca má asi bližšie ku GAUNEROM než k MATRIXU, ale podobne ako Tarantino vo svojej prvotine, aj Wachowskí ukázali všetok svoj talent aj v komornom filme bez nejakého extra prepracovaného dejového oblúka. Veľmi pekne natočené, erotická atmosféra perfektná. Páčio sa mi pohrávanie s noir ingredienciami (femme fatale v červenom, odchod do západu slnka...). Nie omračujúce, ale dostatočne výnimočné... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení na pozdní sobotní večer, a nejen kvůli půvabům Jennifer Tilly a (zde výjimečně chlapsky drsné) Giny Gershon. I když se celý film tváří jako velmi ženský, minimálně tím citem pro barvy;), nejdrsnějším tahákem filmu je Joe Pantoliano, skvěle psychující a rychle kličkující. Partička bratrů Wachowských, Joe Pantoliana a skladatele Dona Davise umí dobré filmy... ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

súrodenci wachovskí sú talentovaní scenáristi a režiséri, ich režijný debut BOUND je plný skvelých režijných nápadov, hravý, zrelý, napínavý, sexi, komorný a nenápadný, no sústredený a kvalitný thriller - zvláštne na ňom je, že v ňom ako ústredná "romantická" dvojica vystupujú 2 femme fatale; a pantoliano je tu úplne skvelý, jedna z najlepších a najvýraznejších rolí jeho kariéry; výborná príprava na matrix; ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Gangsterská manželka Violet jednoho dne ve výtahu zatouží po tom, aby její další chlap byla Corky - drsňačka v kožené bundě. Holčičí sex se zdaří, pocit souznění duší taky proběhne a už zbývá jen přilepšit si pro další společný život nějakými těmi pro mafii vypranými papírky, které jsou zaplněny ochrannými prvky a popatlány magnetickým inkoustem. Jenže jejich plán nepočítá s drobností, že gangster, jemuž záhadně zmizely peníze, nehodlá odevzdaně čekat s hlavou na špalku na to, až mu ji jeho chlebodárce milostivě utne. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vizuálne rajcovnú PASCU som videl pred MATRIXOM 2 - 3 a na jej konci som si s uspokojením pomyslel, že už sa o Wachowskích nemusím báť, že sa dokážu zorientovať aj v inom žánre, než len sci-fi. Prvá polovica je neznesiteľne eroticky dusná a minimálne jedna scéna je neuveriteľná; neviem, ako do niečoho takého režiséri relatívne slávne/známe herečky nahovorili. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Role Violet byla původně nabídnuta Gině Gershon. (D3VIL)
  • Náklady na výrobu filmu: 4 miliony amerických dolarů. (blackrain)
  • Na plakátu k filmu má herečka Gina Gershon tetování na nesprávných rukách. Ostnatý drát má mít na levé a to druhé tetování na pravé ruce. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama