Reklama

Reklama

Návrat živé smrti 3

  • USA Return of the Living Dead III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Plukovník US Army John Reynolds (Kent McCord) se svým vědeckým týmem hledá způsob, jak cíleně zastavit aktivitu u živých mrtvol. Shodou okolností sledují jeden z pokusů s oživováním i jeho syn Curt (J. Trevor Edmond) s přítelkyní Julií (Melinda Clarke). Protože se experiment nepovedl, je plukovník odvelen k plnění jiných úkolů a samozřejmě chce odvézt svého syna pryč. Ten ale po ostré výměně názorů ujede na motorce z domova a Julii bere s sebou. Jenže do cesty se jim postaví náhoda, osud a sloup elektrického vedení a Julie zemře. A Curt, zoufalý ztrátou své lásky, se rozhodne ji oživit pomocí plynu, který viděl v otcově laboratoři... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Totální odklon od všeho, co série doposud nabízela. Tahle změna je však naštěstí svěží vítr do jejích plachet. Žádný trioxin, ani z hrobů lezoucí mrtvoly. Tentokrát je tu nešťastný kluk a jeho zrzavá zombie-přítelkyně, která si svůj hlad po lidském masu kompenzuje bohatou fakírskou manikúrou. A jak se na Yuznu sluší a patří, nechybí u toho spousta gore a trocha černého humoru. Toho je už však v množství mizivém. Poslední dobrý díl původní série. Následující dva totiž považuju za soběstačné filmy, co s těmi předešlými moc "neladí". ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Určitě ze všech ROTLD asi ten nejhororovější. Stále sice nedosahuje kvalit jedničky, ale určitě to v mnohém trumfne nudnou a špatně vtipnou dvojku. Problematika lásky až za hrob nebyla nejšťastnější volbou, ovšem jako záminka k vypuštění plynu a následujícímu masakru vcelku dostačující. Mimo docela slušných efektů, čistě průměrný film, u něhož nejvíce nasbírají inspiraci milovníci piercingů. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Meno Brian Yuzna mi nič nehovorí. Teda, poznám jeho tvorbu, ale pri väčšine titulov si hovorím „ale nemusel som“. Možno ešte RE-ANIMÁTOR sa mi celkom páčil, aj keď určite nezdieľam nejaké enormné slintanie nad touto údajne kultovou žánrovou postavičkou. NÁVRAT ŽIVEJ SMRTI 3 je brakový hororček, ktorý rozhodne nepatrí medzi najslabšie zombícke masakry, aké sa kedy vyškriabali z plytkých hrobov. Ale ani medzi najlepšie. Ž zdôvodnenie, ako dôjde k „rozšíreniu infekcie“ je úplne debilné (tak teda ste špičkový vojak v špičkovej podzemnej základni, máte k dispozícii špičkových vedcov aj zbrane a napriek tomu TAKÝTO AMATERIZMUS???). K tomu úplne nezaujímavé postavy, celkom slušné masky, mnou skoro odjakživa nenávidený nezmyselný mix tvrdého hororu s čiernou komédiou... zaujal ma jediný nápad a to prísť s myšlienkou o na zombíčku sa meniacou dievčinou, ktorú jej frajer napriek tomu miluje. Viac na mojom ex-blogu: http://ivokucera.blog.sme.sk/c/151067/Navrat-zivej-smrti-3-40.html ()

petero 

všechny recenze uživatele

Túto časť som videl ako prvú. Čakal som šit, ale film ma zaujal hneď od začiatku. Je to béčko horor, ale prijateľný. Mindy Clarke je sexi a páčila sa mi ako to zahrala, no a Brian Yuzna je predsa len klasa v natačaní takýchto filmov. Hudba dotvárala skvelú atmosféru. A záverečné peklo s robotizovanými zombíkmy bolo cool. Sem sa s pokračovaniami. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

I když jde o krok jiným směrem od prvních dvou dílů, tři hvězdičky jsou jasný - příběh vyloženě nenudí a nadsázka se zábavností ála Yuzna mi tentokrát celkem sedla. Čtyři dávám z ještě více subjektivního hlediska, těžko se mi to vysvětluje, ale tohle pro mě prostě byla těžká romantika. Nad story Julie a Curta jsem příliš nepřemýšlel, ale spíš postupně čím dál víc prožíval a .. fakt síla.. uplně mě z toho lochtal břuch a pukalo srdéčko.. brr :) [7.5/10 říjen 2010] ()

Galerie (84)

Zajímavosti (4)

  • Představitel zombie v úvodní scéně z laboratoře se jmenuje Clarence Epperson a režisér Brian Yuzna ho našel na letišti v Los Angeles, kde žil jako bezdomovec. (infected)
  • V predprodukčnej fáze boli vo filme ponúknuté úlohy hercom James Karen a Don Calfa, ktorí sa objavili aj v prvej časti, obaja však odmietli. (beso74)

Reklama

Reklama