Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show, která ironizuje vše, včetně sebe sama. Moderátorem pořadu je plyšový maňásek Adolfeen, nová hvězda české internetové scény, který si zve známé osobnosti českého showbyznysu a na nikom z nich nenechá nit suchou. (TV Prima Cool)

Recenze (64)

fricek12 

všechny recenze uživatele

No tyvole, mizernější druh humoru jsem fakt neviděl. Nechápu, co za ubožáka vymýšlí ty gagy. Kdyby to bylo aspoň trochu vtipný + jako hosti ty největší nuly. Dávám tomu stejný vyhlídky a počet dílů jako podobná veleúspěšná show na Primě - Zlatá maska. Edit: No, musím připustit, že některý díly se povedly - např. úvodní pilot nebo Brzobohatej. Ale ten čokl je fakt trapnej - vyhodit! ()

Jaroslaf odpad!

všechny recenze uživatele

Tak předně: Ten maňáskový delfín je pro mne ztělesněním chybějícího vkusu, chybějícího smyslu pro humor a urážkou lidské rasy. Že jste si taky občas hráli s maňásky, když jste byli malí? A pitvořili jste se s nimi a dělali blbiny? A nebyla to vlastně taková sranda, a po čase jste si uvědomili, že je to blbost, a že možná nejste tak vtipní jak byste chtěli? Tak DJ Roxtar tyto základní fakta nikdy nepochopil, šel a postavil si na těchto věcech živnost a navíc má o tom k mému zděšení pořad. Když se v pořadu k nenáviděnému defínovi objevil i další strůjce všeho hnusného, pan Novotný mladší, bylo mi jasné, že pořad snaží sestoupit ještě níž než je pomyslné dno. Považuji za své osobní poslání dosáhnout toho aby na Nečum na mě Show opravdu nikdo nečuměl. ()

Reklama

tehol odpad!

všechny recenze uživatele

nevim o co se tvurce pokousel, ale predpokladam, ze neco na styl eric andre show nebo between two ferns. pak by si mozna mel vsimnout, ze strih v tech poradech hraje vyznacnou roli. je to proto, ze humor se musi nacasovat (tedy si pomoci strihem, nebo upravit delivery vtipu tak, aby to fungovalo bez strihu). tedy zjednodusene receno hodi se umet byt vtipny, kdyz chce clovek delat zabavny porad.◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ ten strih by navic pomohl s tim, vybrat aspon nejake vtipne momenty. asi tezko jde cekat, ze host bude pokazde reagovat bombasticky vtipne, tak jak si to autor asi predstavoval v hlave, ne nadarmo prave zminene show a interview v nich trva minimalni pocet minut.◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘ dalsi veci je, ze u tohoto typu poradu je zoufale potreba self-depreciating prvek anebo byt opravdu totalne nebojacny a jit za hranu jako to delali ve wonder showzen - to by ale vyzadovalo i jisty socialni/politicky/kulturni nadhled, ktery autor ale asi nenjade, kdyz pulka jeho humoru je opakovana snaha zaujmout tim, ze se neboji jeho manasek rict sproste slovo, haha. prave clarence z wonder showzen je pro me idealem manaskoveho humoru, ale staci jakykoli klip a clovek si uvedomi, jak kvalitni to jeho provedeni je a jak intergalakticky vzdaleny od takove urovne je adolfeen. a to uplne v jakemkoli aspektu. a ne tohle o rozpoctu vazne neni. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pavel Horvát je tlustej a má zuby jako bobr…..ha ha ha, ho ho ho, he he he. Jak jsem měl u každého dalšího delfíního videa čím dál větší problém s tím, že se už jenom dokola opakuje jeden rádoby fór, tak v tomto případě tento zádrhel odpadl. Tady je to celé špatně od první minuty a udivuje mne, jaké osobnosti stále přijímají pozvání a vlastně, že pořad jako takový ještě neskončil. ()

Diego75 

všechny recenze uživatele

Asi nikdy nepochopím, co na tomhle "fenoménu" lidi vidí. Už když byl Adolfeen na Youtube, tak jsem se tomu nesmál, ale očividně nevím co je IN, když má tahle postavička svojí talk-show. Televize Prima samozřejmě udělá pořad ze všeho a může na ní účinkovat i člověk, který si vezme dětskou loutku a mluví německým přízvukem. Nevěřil bych, že někdo humor pro předškolní děti využije pro dospělé. Na druhou stranu, je to podle mě ve srovnání s ostatními českými "zábavnými pořady" ještě pouze špatná show a ne vyloženě odpad. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama