Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (119)

argenson 

všechny recenze uživatele

Jiří Langmajer už hodně let hraje strašně stejně, zatímco Simona Stašová jako by úplně zapomněla, že od Pelíšků hodně let patřila k nejlepším herečkám a tady je dost tragická. Jak už tu v mnoha komentech zaznělo, je to natahovaná bakalářská historka a zoufale nevtipná. Svatební doják na konci je až moc zkratkovitej na to, aby to mohl bejt doopravdy doják. ()

Zdarda odpad!

všechny recenze uživatele

Česka televize by se opravdu měla zamyslet nad současnou dramaturgií, protože tohle je jejich už několikátý přešlap. Tolik talentovaných scenáristů by chtělo dostat šanci v televizi a ČT místo toho dá přednost vyčpělým Hřebejkovi & Jarchovskému nebo si objedná rovnou čtyři filmy za rok od slizce nevtipných Vejdělka & Epsteina. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Na komedii málo vtipné, možná kdyby to bylo kratší, tak by to šlapalo lépe. přitom ze situace rodiče potenciální nevěsty na sezamovacím obědě s partnerem, který díky anestezii jen cosi "mrmlá" se dalo vytěžit mnohem více. Takto divák dostal jakési polovičaté rodinné melodrama z happyendem jak z amerického bijáku. Tradičním televizním komediím ve stylu Bakalářů to nesahá ani po kotníky. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já se u téhle nenáročné komedie překvapivě dobře bavila. Vlastně mi sedlo i herecké obsazení. Dá se říct, že se v podstatě všichni se svými rolemi skvěle popasovali. Hlavní dějová zápletka je celkem realisticky podaná, takže vlastně nemám žádný pádný důvod tento televizní počin nějak hanit. (65%) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na komedii pramálo vtipné, na vztahové drama strašně řídké. Osm let po Osmách se Epstein vrátil k zubům jako pozadí příběhu, ale nebylo to ono. Co důkaz v podobě lékařské zprávy z pohotovosti? Co zakývat, nebo zakroutit hlavou na dotazy policejní hlídky? Nebudu dál bodat hnidy a spíš navrhnu, co mohlo být jinak. Na místě Hanušovy zatvrzelé zelené gumy mohl být Roden, co jako kapitán Tůma se stařeckou demencí nepoznává svobodníka Koubu. A pro scénáristu by to byl další návrat, tentokrát k BrainStormu.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama