Reklama

Reklama

Přátelé: Zase spolu

(TV film)
  • USA Friends Reunion Special
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve speciálu, který nemá scénář, se hvězdy seriálu Přátelé Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer vrací do kultovní haly číslo 24 (Stage 24) ve studiích Warner Bros. v Burbanku, kde se oblíbený sitcom natáčel. V pořadu se objeví i řada speciálních hostů jako jsou David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon a Malála Júsufzaj. (HBO GO)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (299)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Fan servis, který každý fanoušek musí vidět. Co naplat, že zajímavých informací je tam pomálu a ve zbytku času se rekapitulují vtipné scénky a herci je komentují. Kolik už bylo takových, nicméně kdo to má rád, rád se podívá znova. Muži budou zklamaní z toho, že stárnout s grácií umí jen Lisa Kudrow. Aniston byla zmalovaná kilem make-upu a CC je ošklivá PETka. Viděl jsem dost dílů, nicméně za fanouška se nepokládám, proto ani nehodnotím nijak nadprůměrně. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

5 hviezdičiek dávam preto, lebo FRIENDS Reunion ma neskutočne bavilo, vychutnala som si každý okamih a celý čas mi úsmev nezmizol z tváre. Myslím si, že to nemohli urobiť lepšie. Som veľmi spokojná. Zistila som, že som asi nikdy nevidela koniec seriálu! Zaujímavé je, že iba Jennifer Aniston sa podarilo byť úspešnou herečkou a nielen navždy ostať Rachel. Nedávno sme tu mali Beverly Hills stretko po rokoch, teraz Priatelia. Jediné z čoho som bola mierne šokovaná, je neprirodzený vzhľad Courtney Cox! Až ju ľutujem. Taká Lisa Kudrow vyzerá stokrát lepšie a prirodzene na svoj vek. Potešili ma tam aj hostia ako Reese Witherspoon či Lady Gaga. Normálne mám chuť pozrieť si seriál znova, určite som nevidela všetky epizódy. Ešte dodatok: V dnešnej dobe by už takýto politicky nekorektný seriál nemohol vzniknúť, je mi ľúto časov, keď sa herci vyberali podľa talentu a nie podľa rasy, orientácie a iných kritérií. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Své hodnocení bych nejraději rozdělil do dvou částí. Pro nezasvěcené: Vůbec nedoporučuju si dílo pouštět pokud jste neshlédli několik epizod seriálu Přátelé a nemáte k hercům vybudovaný dostatečný vztah. V takovém případě tuto jednorázovou vzpomínkovou talk show ohodnotíte odpadem po deseti minutách a sledování ukončíte. Pokud však patříte mezi zasvěcené, seriál jste si užili a herce máte rádi, v takovém případě bych pak naopak sledování vřele doporučil. K samotnému hodnocení - O díle se všude dlouho mluvilo a já tak nakonec očekával něco zcela odlišného. Když mi došlo o co doopravdy jde, přiznávám, byl jsem docela zklamaný. Od sledování mne to však neodradilo, jelikož patřím do druhé zmíněné skupiny a seriál mám moc rád. Jedná se o poměrně dojemnou a hlavně vtipnou talk show s očividnými hosty, moderovanou Jamesem Cordenem. Z obsahu mne kupříkladu moc zaujaly zajímavosti z natáčení, příběhy hlavních postav za oponou a nepovedené záběry nejslavnějších epizod (toho mělo být podle mě i více). Na druhou stranu část, kdy lidé ze všech koutů světa mluví o pozitivním efektu seriálu na jejich životy mi přišla dosti uhozená a považuji ji za jednoznačně nejslabší z celého speciálu. Dále mě pak také moc nenadchli staří herci čtoucí scénáře z jednotlivých epizod u společného stolku. I přes tato lehká zaškobrtnutí jsem s výsledkem více než spokojen a hodnotím kladněji než jsem si sám byl na začátku vůbec ochoten připustit. 71% PS: Výsledek je na pomezí, ale za remake Smelly cat s Lady Gaga dávám hvězdu navíc. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Přátelé: Zase spolu vsadili priveľmi na nostalgiu. U seriálu, kde fanúšikovia videli kompletný seriál minimálne 10 x, nie je potrebné pripomínať predčítaním scenárov jednotlivé scény. A návštevy hercov vedľajších postáv? K čomu bolo dobré, že Gunther zamáva do kamery, povie ahojte, boli to skvelé časy a za 20 sekúnd je zasa preč? Špatne uchopené, nič nové neprinášajúce, pretože YouTube Vám dodá takýchto pripomínačiek, výcucov na týždeň pozerania nonstop. Historka o Marcelovi bola vrcholom tohto pokusu. Na záver už len dodám, že Courteney Cox to naozaj s plastikami nezvládla a Matthew Perry dopadol jednoznačne najhoršie. Celú dobu pôsobil ako mix senilného dedka a alkáča, ktorý čaká pred hospodou než otvoria. Chýbala tomu akákoľvek snaha, urobili to najjednoduchšie možné, čo by napadlo každého asistenta produkcie v strese 5 minút pred poradou. Rychlý prachy po Priateľsku. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Sedmnáct let Přátelé! Moc bych si přál, aby takovýhle Reunion měli všechny moje oblíbené seriály. Vidět pospolu celou šestici je vlastně splněný sen. Fanoušci si tohle nemůžou nechat ujít. Zajímavosti z natáčení, historky, vtipy, slzy a pláč. Tohle je prostě paráda a doporučuji každému, kdo má Friends alespoň trochu rád. Dělat deset let jeden seriál je prostě kus života a Přátelé už navždy zůstanou oblíbeným sitcomem. Vážně bych si přál, aby tohle dělali všechny seriály. (90 %) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • V české dabingované verzi pro HBO mají všichni představitelé své původní české dabéry. Herce Matthewa Perryho však dabuje Aleš Procházka, který tuto postavu daboval pouze 11 epizod, a to konkrétně v 5. sérii od 14. do 24. epizody. Hlavním dabérem Chandlera Binga byl však Rostislav Čtvrtlík, ten však v roce 2011 zemřel. (Gemy)
  • V čase 44:26 sa v špeciáli objaví fanúšik Attila zo Slovenska. V pozadí je vidieť Levický hrad. (DRIV3R)
  • Všech šest přátel se od roku 2004 nikdy nesešlo v jedné místnosti, s výjimkou večeře v domě Courteney Cox v říjnu 2019. (MTHRFCKR)

Související novinky

Harry Potter se dočká reunionu

Harry Potter se dočká reunionu

17.11.2021

Podobně jako tomu bylo v případě nedávného speciálu Přátel od HBO Max, se teď dalšího takového reunionu v rámci oslav 20. výročí od premiéry prvního filmu dočká Harry Potter. Vznikne tak další zhruba… (více)

Reklama

Reklama